La Vida – Идеалан поклон у цветном кутку у срцу Бачке Паланке

Идеалан осмомартовски поклон потражите у цвећари "La Vida" у срцу Бачке Паланке

На адреси Краља Петра Првог 40 у Бачкој Паланци, никла је нова цвећара – La Vida. Овај цветни кутак пружа вам неодољиву палету свежег и уметнички аранжираног цвећа, креирајући јединствено искуство за љубитеље природних лепота.


Са пажљиво бираним резаним цвећем, саксијским цвећем, аранжманима, сузама, венцима и вештачким цвећем, ова цвећара се свакако издваја по својој понуди.

Оно што издваја La Vidu од других јесте импресиван украсни зид који сами праве, а који је комбинација вештачког и природног цвећа и доступан за куповину у различитим димензијама. Овај украсни зид чини савршен додатак за унапређење естетике простора, с обзиром да се може монтирати у дому или купити у раму. У њиховој понуди се налазе и шарене руже, воскиране руже, руже са цирконима и заиста велики избор разноликог цвећа које ће одуђевити сваку даму.

Могу да вам направе цветни аранжман са вашим поклоном, или аранжаман у корпици, узкрасном папиру или кутији коју ви изаберете. Нуде и декоративне стаклене баште које су одличан поклон или предивна декорација за сваки дом или пословни простор.

Цвећара „La Vida“ отворена је сваког дана и суботом, од 08:00 до 20:00 часова и такође прима поруџбине путем телефона које можете по договору покупити.

Контакт: 

060 6006676

lavida.flowershop

Краља Петра Првог 40, Бачка Паланка

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here