Стигли и предлози разгледница са мотивима Меркура

Нова три предлога за разгледнице

Предлог бр. 3

Многобројни коментари су нам пристигли на тему Конкурса за израду најреалистичнијих разгледница Бачке Паланке. Занимљиво је да се велики број коментара односио на предлог да се на разгледницама нађу мотиви садашњег изгледа фабрике Меркур.


Наша пратиоци нису били лењи и данас су нам стигле управо фотографије бивше фабрике Меркур, која је у власништву Општине Бачка Паланка, тачније грађана општине Бачка Паланка.

Предлог бр. 4

Да подсетимо …

Прошло је осам година од како је Општина Бачка Паланка буџетским средствима од Агенције за приватизацију купила комплетну имовину фабрике “Меркур” за непуних 500 хиљада евра. Овај потез Општине неки су хвалили, неки критиковали, али у сваком случају имовина купљена новцем свих грађана општине последњих година била је магнет за лопове. Одавде се украло све осим зидова. Из правца улице Николе Тесле у круг фабрике “Меркур” може се ући без икаквих проблема, а објекат је у потпуности необезбеђен. Многи имају негативне критике на чињеницу да су се буџетска средства узалудно бацила куповином овог бившег гиганта, а најоштрије критике на рачун локалне управе су што се имовина грађана није заштитила, већ је дозвољено да се немилосрдно покраде те да је тренутно један од некада најлепших делова Бачке Паланке сада урушен.

Предлог бр. 5

НАПОМЕНА – Конкурс за израду најреалистичнијих разгледница Бачке Паланке је отворен од 17.10.2023. до 17.11.2023. године, а своје предлоге аутентичних приказа Бачке Паланке можете проследити на мејл [email protected]

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here