Едукативна чуваоница Троуглић у Бачкој Паланци – уписи у току!

Тренутно се врши упис деце узраста од 1 до 2,5 година у јаслице, што је и нова услуга коју пружа Троуглић.

Почетком јуна ове године, у Бачкој Паланци, на адреси Жарка Зрењанина 31а, отворена је едукативна чуваоница која деци различитог узраста нуди могућност да проведу квалитетно време од неколико сати до целодневног боравка у пријатном простору.


Oвде се деца могу задржати од сат времена или цео дан.

Овде ће дете имати четири оброка, време одмора и свакодневне активности попут учења енглеског језика и узбудљиве дисциплине брзог слагања чаша. Простор у ком се борави је простран, а на располагању им је и безбедно двориште у коме деца могу свакодневно проводе време на свежем ваздуху.

Ново у Троуглићу – ЈАСЛИЦЕ 

У складу са потребама тржишта, Трогулић је овог лета увео у свој програм јаслице, где је већ формирана једна група, а друга је у формирању. Упис деце од 1 до 2,5 година је у току, а ваше дете може доћи на целодневни или полудневни боравак.

У складу са потребама родитељима деца могу да имају доручак, ручак и ужину и поседују простор за спавање. Максималан број деце у групи је 7, како би се што више фокуса ставило на индивидуални приступ. Радно време јаслица је од 7-17 часова.

1. Едукативна чуваоницаТроуглић – полудневни и целодневни боравак деце 

У Троуглићу, деца узраста од 2,5 до 6 година имају прилику да квалитетно проведу време, било да су ту само неколико сати или цео дан. Чуваоница је прилагођена сваком узрасту, тако да деца увек бораве у групама са својим вршњацима.

Деца која похађају школу имају посебно уређен простор за учење.

Деца која остају целодневно имају обезбеђена четири оброка и време за одмор. Сваки дан, заједно са децом, спроводе се три активности. Деца у оквиру тих активности имају тематске активности које су прилагођене њиховом узрасту, уче енглески језик. Свакодневно провођење времена напољу обавезно је за сву децу и у овој чуваоницу тежи се томе да деца што дуже буду напољу.

Свако послеподне резервисано је за спортске активности и креативне радионице. Деца ће се забавити уз игру, физичке вежбе и развијање своје креативности кроз различите уметничке пројекте.

Оно по чему се Троуглић свакако истиче, јесте припрема предшколаца за први разред.

На бази полудневног и целодневног боравка, од 7-17 часова деца имају активности: развој говора и језика, графомоторика, енглески језик, предматематичке операције и спортић.

Чуваоница је подељена у две групе: 

  1. Деца узраста од 1-2,5 година
  2. Старија деца узраста до 6 година

Раде и када су распусти, зато родитељи не брините! 

Током распуста, Троуглић је отворен и за школску децу, тако да родитељи могу бити сигурни да ће њихова деца имати сигурно и занимљиво место за провођење слободног времена. Цена часа чувања је 300 динара, а нуде и попуст на друго и свако следеће дете из исте породице. Такође, имају опцију полудневног и целодневног боравка, прилагођену потребама родитеља.

2. Продужени боравак школарцима Звездица

Звездица је посебно осмишљена за децу од 1. до 4. разреда основне школе и пружају деци помоћ у учењу и решавању домаћих задатака, док истовремено омогућавају деци квалитетно слободно време.

У продуженом боравку пружиће вашем детету помоћ у савладавању градива и решавању школских обавеза. Уз помоћ кадра ове чуваонице, деца ће бити сигурна да разумеју градиво.

Оно што је свакако важно је да сваког дана посвећују пола сата енглеском језику. У договору са родитељима, пружају и пратњу деце до и од школе. 

3. Додатна подршка деци и саветодавни рад са родитељима

Тим дефектолога, логопеда и психолога посвећен је пружању помоћи Вашем детету у превазилажењу изазова с којима се суочава. Нуде и саветодавни рад са родитељима кроз њихов програм „Облачак“. Родитељство је предивна авантура, али понекад може бити исцрпљујуће. Уз „Облачак“ добијате преко потребну подршку и обнову. Закажите БЕСПЛАТАН разговор!

4.Школа страних језика

Поред тога, у њиховој школи страних језика „Путокази“ деца могу истраживати и учити мађарски, словачки, француски или енглески језик. Посетите „Путоказе“ у послеподневним сатима и откријте невероватна сазнања кроз забавне и интерактивне часове. Тренутно је упис у школу енглеског језика узраста деце од 3 до 10 година где са децом учи изворни говорник енглеског језика. Часови ће се одржавати два пута недељно после 17 часова понедељком и петком.

Упис је у току!

Близина центра, одлично радно време и комотан простор пружају вам практичност и удобност. Такође, чувалица Троуглић сарађује са предшколском установом „Žil vern“ из Новог Сада и очекују долазак волонтера из Француске у чуваоницу од септембра.

Током лета у Троуглићу се организују бесплатне радионице, а распоред можете пратити на њиховом сајту и социјалним мрежама.

 

„Придружите нам се у Кутку и пружите свом детету подршку и прилику за раст и развој.“

Ову чуваоницу пре свега чине посвећени људи који воле децу, као и дефектолози, логопеди, психолози, професори, теолози и учитељи који ће вашој деци пружити све што им је потребно.

Контакт: 

Телефони:

0693378358 – Директор

0638006725 – Кутак

Сајт: naskutakzaucenje.com

Социјалне мреже: 

Naš kutak za učenje

nas_kutak_za_ucenje

Радно време:

Радним данима од 07:00 до 17:00 часова

Суботом: Од 08:00 до 13:00 часова

Адреса: Жарка Зрењанина 31а, Бачка Паланка

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here