Едукативни центар Дуња: Уложите и радите на потенцијалу ваше деце!

Да ли бисте ви били захвални да су са вама радили на развоју емоционалне интелигенције када сте били деца? Да су ваши родитељи консултовали стручно лице када је вама или њима било тешко? Мислите ли да би вам сад било лакше да се носите са изазовима које живот носи?

Већ позната локација за родитеље јесте Едукативни центар Дуња који се налази на адреси Цара Лазара 55 у Бачкој Паланци. Не претерујемо када кажемо позната, зато што су реакције родитеља који су слали своју децу на ову адресу претходне три године изузетно позитивне.


У овом едукативном центру већ три године успешно раде Едукативна чувалица и Развојна школица за децу предшколског узраста где са максимално петнаесторо деце у групи раде два васпитача уз подршку психолога, логопеда и дефектолога, као и Развојно саветовалиште за децу свих узраста, где родитељи на основу детаљне психолошке процене могу добити стручно мишљење у вези са недоумицама и несигурностима у вези са развојем њиховог детета.

У сладу са потребама родитеља и деце, психолог Дуња Балабан покреће нове програме! 

„Кроз рад у развојном саветовалишту, приметила сам да родитељима често није довољно да од мене добију само стручно мишљење и савет, потребно им је да са њима, као и са њиховом децом, радим на промени коју је потребно достићи. Било да су у питању игре које стимулишу развој дета, вежбе које унапређују школски успех или разговори који доприносе бољем разумевању и ношењу са емоцијама, родитељи често немају довољно времена, стрпљења или знања да се тиме баве – што је
сасвим у реду, јер не можемо се сви бавити са свим. То ме је подстакло да упишем и завршим додатне едукације, тако да деци, адолесцентима, младима и родитељима понудим што шири распон индивидуалних часова који би им помогли да превазиђу поменуте проблеме и побољшају квалитет свог живота.“ – истиче Дуња Балабан за БАП ВЕСТИ.

Инклузивне радионице – за децу узраста од 3 до 6 и од 7 до 10 година

Поред индивидуалних часова, у Едукативном центру Дуња новина јесу и часови у малим групама – инклузивне радионице. Инклузивне радионице се реализују једном недељно у послеподневним часовима у терминима који се формирају на основу интересовања. На свакој радионици ради се на развоју неког сегмента развоја – груба моторика, фина моторика, координација, латерализација, говор и комуникација, емоционална писменост и то у групи од максимално петоро деце. Једна радионица у малој групи замењује три радионице у великој групи, јер је едукатор у могућности да се посвети сваком детету понаособ, а због присуства друге деце развој социјалних вештина не изостаје.

Инклузивне радионице добра су припрема деце пред укључивање у велики колектив, одговарајући додатак деци која у великим колективима остану запостављена (поготово у школским учионицама) и идеална комбинација са индивидуалним часовима са дефектологом и/или логопедом, те у Едукативном центру Дуња постоји могућност креирања инклузивног пакета (часови са дефектологом/логопедом + инклузивна радионица) за децу којој је то потребно.

Са вашим дететом ради високообразовано стручно лице

Како индивидуалне, тако и часове у малим групама осмишљава и спроводи мастер психолог, психолошки саветник и реедукатор психомоторике Дуња Балабан.

Да ли бисте ви били захвални да су са вама радили на развоју емоционалне интелигенције када сте били деца? Да су ваши родитељи консултовали стручно лице када вам је било тешко? Мислите ли да би вам сад било лакше да се носите са изазовима које живот носи? Дуња, психолог са великим искуством рада са децом верује да ова ивестиција у развој вашег детета је веома важна, и што је најважније она заиста воли да ради са децом, адолесцентима, младима и родитељима и извуче оно највоље из њих. Дуња жели да мења свет око нас малим корацима, радом са онима који ће сутра градити нашу будућност. Она улаже своје знање и енергију у најважније сегменте њиховог развоја и животног благостања.

Уложите и ви у најважнију ствар вашег детета – РАЗВОЈ,ЕМОЦИЈЕ и ЗНАЊЕ! 

Ако психолошка процена, индивидуални програм или програм инклузивних радионица можда делују неодређено и непознато за вас, и уколико сте несигурни да ли је то нешто што је потребно вашем детету, предлажемо да контактирате Дуњу и она ће се врло радо потрудити да вам разјасни могуће недоумице.

Уписи и пријаве су у току! 

Цене услуга 
Цена психолошке процене која је пожељна пре укључивања у било који од наведених програма је 2500 динара и 1000 динара за израду психолошког мишљења у писаном облику, уколико је потребан. Цена по индивидуалном часу је 2000 динара, а по групном часу 1000 динара.

Трајање часова
Сви часови трају око 55 минута.

Контакт: 

Уколико желите да се боље упознате са овим едукативним центром и кадром посетите њихов сајт: centardunja.com
Њихов досадашњи рад можете пратити и преко њиховог Фејсбук профила: centardunja
Актуелне теме о питањима правилног развоја и менталног здравља можете пратити на Дуњином Инстаграм профилу: mast.psihol.dunjabalaban
Уколико вам је потребно више информација, или имате додатних питања, јавите се на неке од телефона:

Едукативни центар Дуња: 0645733 591
Дуња Балабан: 0655272364

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here