Миран Сан – Увек уз вас у тренуцима туге

Стоје вам на располагању 24/7, пружајући подршку и помоћ у свим аспектима погребних услуга.

Предузеће Миран Сан из Бачке Паланке успешно послује од 1990. године, што представља гаранцију квалитета његових производа и услуга, као и преданости послу којим се бави.


Квалитетном пословном стратегијом и несебичним улагањем у проширење пословања, асортиман производа, услуге и модернизацију возног парка, задобили су поверење корисника њихових услуга.

Миран сан је погребно предузеће које пружа комплетне услуге на једном месту, чиме олакшавају породицама организацију сахране током тешких тренутака губитка. Њихов тим вам стоји на располагању 24/7, пружајући подршку и помоћ у свим аспектима погребних услуга.

У склопу предузећа је погон за производњу погребних сандука који задовољавају, како локалне потребе, тако и потребе великог броја продавница погребне опреме на простору Републике Србије.

Предузеће Миран сан вам помаже око планирања и одабира ковчега из њихове понуде, погребне опреме и цвећа, обезбеђујући достојанствен опроштај.

Њихове услуге обухватају:

  • Продаја комплетне погребне опреме по произвођачким ценама,
  • Природно и вештачко цвеће, као и аранжмани од наведеног цвећа: венци, сузе, букети и остало,
  • Лимени улошци за транспорт покојника,
  • Израда парти са фотографијом или без ње (у колору или црно-беле)
  • Долазак њиховог особља на Вашу адресу са каталогом опреме,
  • Превоз покојника, како у оквиру територије Републике Србије, тако и у иностранству (регион бивше СФРЈ, Европска Унија…),
  • Комплетно сређивање и прибављање потребне документације,
  • Ексхумација покојника,
  • Преузимање посмртних остатака покојника на аеродромима,
  • Понуда црне конфекције: пешкири, марамице, шалови, мараме.

Бесплатне погребне услуге за пензионере

Са дугогодишњим искуством у сарадњи с ПИО фондом, посвећени су обезбеђивању сигурног и једноставног процеса како би породице могле да се фокусирају на опроштај од вољене особе уместо на организационе детаље.

Бесплатне погребне услуге за пензионере обухватају: избор сандука, крста, текстилне гарнитуре, превоз, умрлице са сликом, цветни аранжман, коришћење хладњаче и превоз до 50 километара.

Бесплатно прибављање све потребне документације

1. Бесплатно прибављање документације:
Без додатних трошкова, бринемо се о процесу прибављања потребне документације, укључујући потврду о смрти, извод из књиге умрлих и спроводницу за транспорт преминулог.

2. Документација за ПИО фонд:
Ми преузимамо одговорност за сва питања везана за ПИО фонд, обезбеђујући да сви потребни документи буду правилно припремљени и предати, чиме вам олакшавамо процес у овим тешким тренуцима.

3. Заступање у конзуларним оделењима за међународни транспорт:
Ако је потребно транспортовати преминулог преко граница, наш стручни тим пружа потпуну подршку у заступању пред конзуларним одјељењима. Олакшавамо вам све процедуре и формалности како бисте се могли посветити опроштају од вољеног, док се ми бринемо о свим документима.

Ми смо ваш партнер у организацији сахране, бринемо се о свим формалностима како бисте ви могли посветити своје време и пажњу опроштају од вољеног.

Без обзира на специфичне захтеве и жеље породице, гарантују организацију сахране са високим нивоом поштовања и пажње према преминулој особи.

Контакт: 

Краља Петра Првог 103, Бачка Паланка
24/7 Тел: 063 534 763
24/7 Тел: 060 0534 780
24/7 Тел: 021 6043 369

miransan_pogrebno
Е-маил: [email protected]
Wеб: miransan.net

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here