ГМ Роло и Глумир – Велики избор тепиха и ПВЦ столарије

У улици Светозара Милетића 84, у Бачкој Паланци, налази се породична трговинска радња „ГМ Роло и Глумир“ који вам нуди велики избор квалитетних тепиха, као и осталих елемената за уређење ентеријера и екстеријера кaо што су ПВЦ врата и прозори, комарници, завесе, гаражна врата и друго.


Велики избор тепиха различитих врста и намена

Салон тепиха Глумир послује од 2001. године и може се похвалити са великим бројем задовољних купаца који се већ традиционално враћају по квалитетне тепихе у  овај салон. У њиховој понуди се налазе турски теписи високог квалитета и приступацне цене. Квалитет сразмеран цени је мото ове фирме. Задовољна мустерија увек се враћа, а то је принцим по ком ради тим ГМ Роло и Глумир.“

У њиховој понуди се налазе:

Модерни чупави теписи, дечији теписи, акрилни теписи, ткани теписи, као и вискозни теписи.

Фирма Глумир је 2012 године прошила свој асортиман и тако је настала јединствена симбиоза тепиха и ПВЦ столарије – настала је породична фирма  ГМ Роло и Глумир.

Баве се монтажом и демотажом ПВЦ столарије

ГМ Роло већ једну деценију успешно послује на територији Јужно Бачког округа и гарантују поузданост и квалитет својим муштеријама. Производња, уградња и продаја ПВЦ столарије за ваш дом је у сигурним рукама. Баве се монтажом и демотажом столарије, и што је најважније све је по мерама вашег дома и прилагођено вашим жељама и ентеријеру вашег дома.

Из широке  лепезе понуде ГМ Роло фирме можете пронаћи све од ПВЦ столарије за ваш дом, а и више од тога 

Код њих можете да купите све по мери и то: ПВЦ прозоре и врата, ролетне, комарнике, венцијанере, комарник врата, подпрозорне даске, роло гаражна врата, собна медијапан врата, сигурносна врата и зебра завесе.

Шестокоморни ПВЦ профили високог квалитета

Столарија коју продају је премиум ПВЦ столарија коју можете купити по повољним ценама. ПВЦ столарија из њихове понуде поседује врхунске особине како термо, тако и звучне изолације. Главне одлике су изузетан квалитет профила, одличне изолационе особине и дуготрајност.

ПВЦ столарија је доступна у белом дезену, магагони и антрацити и златни храст. Ролетне које можете поручити код њих за свој дом су доброг квалитета, не губе боју на сунцу, високе су издржљивости и можете да бирате између пластичних и алуминијумских ролетни.

Ново у понуди! 

Од сада код њих можете да купите сигурносна врата која поседују 6 тачки закључавања. Спољни изглед врата је МДФ челик и врата поседују челично ојачање, такође пуњена су каменом вуном.
У понуди је 12 различитих модела димензије 96×204.

 

Наши купци су изузетно задовољни ПВЦ столаријом из наше понуде која им обезбежује комфор, звучну и топлотну изолацију и зими и лети.

Запратите “ Gm rolo i Glumir “ и на друштвеним мрежама:

https://www.instagram.com/pvc_stolarija84/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100065503569141 

https://www.facebook.com/glumir 

 

Радно време:

Пондељак – Петак: Од 08:00-14:00 и 16:00-19:00 часова

Субота: 08:00 – 13:00 часова

Контакт: 

Телефони:

069 40 50 544

069 604 515

Адреса: 

Светозара Милетића 84, Бачка Паланка

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here