Ideal – Пансион и хотел за псе у Бачкој Паланци

Хотел за псе Ideal је најбољи избор за све власнике паса који желе да својим љубимцима пруже луксузан смештај, безбедну негу и много забаве док су одсутни.

За све љубитеље паса који траже идеално место за смештај свог четвороножног пријатеља током путовања или одсуства, Ideal Хотел за псе, који се налази у Бачкој Паланци представља савршено решење за вашег пса.


Сместивши се у идиличном окружењу Бачке Паланке, на адреси Боктерница 43, овај хотел нуди врхунски смештај, љубазну негу и разноврсне активности за ваше крзнене другаре.

Савршено окружење за релаксацију и забаву

Хотел за псе Ideal је смештен у мирном делу Бачке Паланке, окружен зеленилом и пространим двориштем идеалним за игру и релаксацију паса. Велико ограђено двориште омогућава вашем псу слободно кретање и уживање у природи, док се унутрашњост хотела простире на импресивних 1500m2 прилагођених искључиво потребама паса.

Индивидуалан приступ сваком љубимцу

У Хотелу за псе Ideal, сваки пас се третира као члан породице. Сваки гост има своју приватну собу опремљену удобним креветом, јастуком и играчкама, док власници могу бирати између различитих опција исхране у складу са потребама свог љубимца.

Разноврсне активности за срећне псе

Осим удобног смештаја, Хотел за псе нуди и бројне забавне и корисне активности за ваше псе. Игре са другим псима и људима, тренинг и обука само су део свакодневице у овом хотелу, обезбеђујући да ваш пас ужива у сваком тренутку свог боравка.

Професионално особље које брине о вашем љубимцу

Хотел за псе Ideal може се похвалити стручним и љубазним особљем са дугогодишњим искуством у раду са псима. Особље се брине о сваком детаљу боравка вашег пса и доступно је 24 сата дневно за све ваше потребе и питања. Хотел се простире се на 10000m2, са изграђеним објектима од 1500m2, прилагођеним искључиво за псе, са подним грејањем и у климатизованим условима. Терени за испуст су богати природним зеленилом и дрвећем које обезбеђује хлад у топлим данима, као и опремом за дресуру, агилити, и забаву паса. Сваког дана радимо на опремању и усавршавању испуста за псе, па нас ускоро очекује и теретана за псе. Особље је стручно, потврђено са лиценцираним сертификатима и са дугогодишњим искуством у раду са псима. Врхунски познаваоци психологије паса, реномирани кинолози и изнад свега искрени љубитељи свих пасa.

Приступачне цене и флексибилни услови резервације

Са повољним ценама и флексибилним условима резервације, Хотел за псе Ideal пружа власницима паса могућност да резервишу смештај за своје љубимце без стреса и брига. Резервација се може обавити путем wеб странице хотела, телефоном или е-маилом, а власници могу бирати дужину боравка и додатне услуге према својим жељама.

Да бисте резервисали место за вашег пса у хотелу за псе, потребно је да их контактирате најмање 48 сати пре доласка.

Можете их контактирати путем телефона, Viber или Whatsapp апликација на број 0607511800. Такође је неопходно да доставите копију пасоша (здравственог картона) вашег пса са потврдом о вакцинацији против беснила и других заразних болести (За млађе псе).

Реч власника о Ideal Хотелу за псе

-Ми смо Горан и Биља. Сво своје богато искуство и знање везано за псе и рад са псима пренели смо на свој хотел за псе Ideal. Основали смо хотел који воли псе и који се труди да им пружи најбољу могућу негу и пажњу док су код нас. Хотел је опремљен свим потребним садржајима за удобност и забаву паса. Ми смо хотел који има квалификовано и љубазно особље које ће се бринути о псима са љубављу и поштовањем. Хвала вам што сте изабрали Ideal Хотел за псе за вашег љубимца. Радујемо се вашој посети.

O vlasnicima

Ми смо хотел који је место где ће ваш пас бити срећан и задовољан, стога је јасно зашто слоган хотела гласи: „Ваш пас на летовању“ или „Ваш пас на одмору“.

Хотел за псе Ideal је најбољи избор за све власнике паса који желе да својим љубимцима пруже луксузан смештај, безбедну негу и много забаве док су одсутни.

Препустите бригу о свом псу стручном особљу хотела и уживајте у свом путовању без брига!

Контакт: 

Сајт: idealdale.com/hotel_za_pse/

0607511800

[email protected]

Aдреса: Боктерница 43, Бачка Паланка

Радно време: 24/7 – Контактирајте их путем телефона, маила и договорите термин доласка вашег пса.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here