Zvao je na večeru i posle iskasapio u pekari u sred dana

0
5141
Napadač je došao usred dana naoružan nožem: Mesto na kojem je ubijena nesrećna pekarka (Foto: S. Mirić / RAS Srbija)

Jasmina Davidović (54) iz Bačke Palanke juče je teško ranjena sa više uboda nožem i podlegla je povredama u Kliničkom centru u Novom Sadu. Za stravičan zločin osumnjičen je Dragan R. (64), a motiv je, kako se pretpostavlja, ljubomora.

Motiv horora koji je zaprepastio radnike pekare „Milanesse“ gde se dogodio zločin, u kojoj je Jasmina radila, po svemu sudeći je ljubomora.
Napadač je oko 14 sati došao u pekaru „Milanesse“ na raskrsnici Proleterske i Ulice Vukice Mitrovića, nedaleko od centra grada, gde je Jasmina radila. Nesrećna žena ranjena je, kako su rekli lekari u Domu zdravlja u Palanci, sa tri uboda nožem.

Sa dva je ubodena u stomak, a jednim u vrat koji je, kako se veruje, bio smrtonosan. Jasmina je u teškom stanju vozilom Hitne pomoći prevezena u Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu.

Dragica, žena iz komšiluka, koja je po svemu sudeći kupila poslednji hleb koji je Jasmina prodala, kaže da je viđala Dragana R. pred pekarom i ranije.

– Ušao je u pekaru gde osim Jasmine nije bilo nikoga. Po njegovom izgledu videlo se da nešto nije u redu, ali nisam ni mogla ni da naslutim da je došao sa nožem da reši nesuglasice sa Jasminom. Čula sam iz njihovog razgovora da je zvao na večeru da se objasne, ali ona to nije prihvatila, a šta je bilo kasnije, posle mog odlaska, niko nije video – priča Dragica.

Majka troje dece

Žrtva je bila pekarska radnica u pekari „Milanesse“, razvedena je i majka troje dece, od kojih jedno živi sa ocem u Kragujevcu, a dvoje u Novom Sadu.

Retki Palančani koji su poznavali aktere ove tragedije, inače doseljenike u ovaj grad, uvereni su da je motiv ubistva ljubomora Rikanovića sa kojim je Jasmina duže bila u vanbračnoj vezi.

Posle razvoda, Jasmina se vratila iz Kragujevca u Bačku Palanku i imala je teškoće oko stalnog zaposlenja, a povremeno je radila kod različitih poslodavaca.

Prema pričanju radnice pekare koja želi da ostane anonimna, Jasminin život sa posesivnim čovekom pretvorio se u pakao i ona je htela da se reši te zajednice.

I ona je sigurna da je ljubomora uzrok ovog stravičnog zločina kakav Bačka Palanka ne pamti.

Dragan R. doselio se u Bačku Palanku pre 20 godina iz Bosne.

Policija u Bačkoj Palanci je vrlo brzo osumnjičenog stavila iza rešetaka i predala ga sa prijavom tužiocu koji mu je odredio zadržavanje do 48 sati.

Pogledaj: Stravičan zločin u Bačkoj Palanci

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here