Rolorad – Ugradnja venecijanera, roletni i PVC stolarije

Nudimo Vam veliki izbor modela i dezena zavesa za vaš prozor, (rolo, trakaste, dan i noć, panelne, plise, rimske, paketo, suntrip), venecijaneri, PVC prozori,veliki izbor PVC vrata, PVC i ALU roletne, fiksni i rolo komarnici, komarnik vrata, podrprozorne daske, kao i popravka i prodaja delova pomenutih proizvoda.

49511
Rolorad

Rolorad je porodično preduzeće sa dugom tradicijom na našem tržištu.

Osnovano je 1987.godine kao samostalna zanatska radnja koja se bavila samo ugradnjom proizvoda.

[wonderplugin_slider id=117]

 

Danas smo, zahvaljujući uspešnim poslovanjem postali ozbiljno privatno preduzeće, koje se bavi proizvodnjom i ugradnjom proizvoda vezanih za enterijer i eksterijer vašeg životnog prostora.

Mi možemo lako da odgovorimo na specifične zahteve naših klijenata.

Proizvodi

Ogromna raznovrsnost proizvoda za opremanje kuća, stanova, poslovnog prostora i slično: Tende, roletne, rolokomarnici, komarnici, komarnik vrata,rolo zavese, trakaste zavese, panelne zavese, venecijaneri, Pvc stolarija i mnogo drugih proizvoda.

Većina naših proizvoda imaju mogućnostu ugradnje elektro motora i daljinskog upravljanja. Lako i brzo vršimo montažu i ugradnju naših proizvoda sa tačnošću i efikasnošću.

Poštujemo rokove isporuke i ugradnje naših proizvoda.

Naši radnici u vrlo kratkom roku ugrađuju naše proizvode, vodeći računa o pedantnosti. Cene naših proizvoda su pristupačne i vodimo računa da udovoljimo širem krugu klijenata.

Proizvodnja

Timski rad i broj zaposlenih nam omogućava da u vrlo kratkom roku izrađujemo konačan proizvod. Nije to samo rutinski rad, već često i improvizacija kako bi udovoljili željama klijenata. Naš stručni tim vam može ponuditi pravi savet kako bi oplemenili vaš prostor. Pozovite nas i bićete veoma zadovoljni.

Kvalitet

Materijali koje koristimo odlikuju se izuzetnim kvalitetom i daju kompletnu vrednost vašem domu. Materijali za naše proizvode su uvozni i od renomiranih proizvođača. Kvalitet naših proizvoda čini nas prepoznatljivim na tržištu.

Pogledajte neke od naših radova:

Navratite do nas i uverite se u raznovrsnost i kvalitet naših proizvoda.

Cara Lazara 113, 21400 Bačka Palanka

Kontakt:

0641171185

0216041929

Posetite našu facebook stranicu Roloradbp ili posetite naš web site OVDE

 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here