Novi rekord Karanovića

Iz Pauerlifting kluba "Majevica"

1828

Dizači tegova Pauerlifting kluba „Majevica“ su bili veoma zapaženi na dva takmičenja koja su održana u subotu u Bačkom Petrovcu. U pitanju su Kup Srbije u benč presu, a ujedno je to bio i Kup Vojvodine.


Bačkopalanački dizači tegova su sa ova dva takmičenja doneli čak jedanaest medalja, što je odličan rezultat. Darko Ognjenović je na Kupu Srbije bio najbolji u juniorskoj, dok je u seniorskoj konkurenciji u kategoriji do 74 kilograma bio treći.

Bojan Pavlov je u seniorskoj konkurenciji do 83 kilograma zauzeo četvrto mesto sa podignutih 152,5 kilograma tereta, a Ognjen Karanović je bio najuspešniji dizač tegova „Majevice“ na ovom takmičenju. On se na Kupu Srbije okitio sa dva zlatna odličja u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji u kategoriji do 93 kilograma podigavši 177,5 kilograma tereta. Mirko Belaćević je u seniorskoj kategoriji preko 120 kilograma bio srebrni sa podignutih 220 kilograma, a Nikola Ilić je u istoj kategoriji zauzeo četvrto mesto.

Kada je u pitanju Kup Vojvodine, Darko Ognjenović je takođe bio prvi kod juniora i treći kod seniora, Bojan Pavlov je u seniorskoj konkurenciji zauzeo drugo mesto, a Mirko Belaćević u najkvalitetnijoj i najjačoj konkurenciji je bio prvoplasirani, dok je Nikola Ilić zauzeo drugo mesto kod seniora.

Ognjen Karanović je osvojio zlatno odličje i pri tome popravio sopstveni i državni rekord za 2,5 kilograma.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here