Besplatna digitalizacija TV signala u Bačkoj Palanci

Za sve korisnike Kablovske TV

3894

Kablovski operater „Invest – inženjering“ počeo je sa akcijom besplatne digitalizacije u Bačkoj Palanci.

Projekat besplatne digitalizacije televizijskog signala, kompanija „Invest – inženjering“ d.o.o. otpočela je za sve svoje korisnike u Bačkoj Palanci još početkom godine.

Ovim projektom kompanija nastavlja da investira u digitalnu infrastrukturu na teritorijima gde pruža usluge televizije.

Kako do besplatne digitalizacije TV signala?

Proces digitalizacije u Bačkoj Palanci odvija se planski. Tehnička podrška kablovskog operatera će svakog korisnika koji još uvek nije digitalizovao TV signal pojedinačno kontaktirati, a ovim putem se pozivaju korisnici i da sami dođu u kacelariju kablovskog operatera na adresi Trg Bratsva Jedinstva 30-32 (Tržni centar „Mozaik“).

Završetkom procesa digitalizacije Bačka Palanka će biti jedan od gradova gde je urađena potpuna digitalizacija korisnika.

Šta se dobija digitalizacijom TV signala?

Prelaskom na digitalni signal korisnici dobijaju veći izbor TV sadržaja, i umesto 60 imaće više od 100 popularnih kanala u osnovnom paketu, kao i 16 kanala u HD rezoluciji. Takođe sa ovom uslugom korisnicima se otvara mogućnost da uzimaju dodatne pakete kanala, koje na analognom signalu nisu imali.

[wonderplugin_slider id=26]

 

Na raspolaganju će im biti i nove usluge koju je „iinet“ nedavno uveo, a to je mogućnost gledanja programa 72 sata unazad i mogućnost gledanja na više uređaja (lap top, tablet, mobilni telefon i računar).

[wonderplugin_slider id=27]

 

U korak sa tehnološkim razvojem

„U kontinuitetu ulažemo u infrastrukturu, a ova investicija će značajno povećati dostupnost
visoko kvalitetnih digitalnih usluga koje pružamo našim korisnicima. Projektom potpunog
prelaska sa analognog na digitalni TV signal, korisnici kablovske televizije će bez dodatnih
troškova uživati u svim pogodnostima digitalne televizije. Pozivamo sve koji su na analognom signalu da dođu kod nas u firmu i prijave se za digitalni signal“, naveo je u saopštenju finansijski direktor „Invest-inženjeringa“ Velibor Begović.

On je dodao da je kompanija svesna da su savremene telekomunikacije od velike važnosti za razvoj opštine Bačka Palanka i da se „Invest-inženjering“ zalaže da isprati korak sa razvojom tehnologije. Kako on navodi, u junu prošle godine u Čelarevu, puštena je rad najsavremenija optička mreža i fiksna telefonija, a u maju ove godine je nabavljena nova oprema koja će korisnicima kablovske televizije omogućiti da gledaju TV program koji je bio emitovan tri dana unazad.

„Posebne pogodnosti planirane su za biznis korisnike. U zavisnosti od lokacije, previđene su
brzine interneta velikih protoka, mogućnost prelaska na nove telefonske centrale, kao i
održavanje postojećih na fiksnoj telefoniji, čime se mogu ostvariti značajne uštede i podići
kvalitet usluge“ – zaključio je Velibor Begović.

[wonderplugin_slider id=28]

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here