Pokraden „Gomex“ u Paragama

1
2892

PARAGE: Danas (13.02.), oko 5 časova, u ulici Svetosavska 54, u Paragama, došlo je do provalne krađe prodavnice „Gomex“. Provalnici su otuđili veću količinu akciznih proizvoda. Za sada njihov identitet nije poznat. Istraga je u toku.

 

 

1 KOMENTAR

  1. Dragoš Kalajić
    davno je ne rekao nego i napisao ko će praviti probleme kad ih Italijani oteraju kod nas…
    U ciganskom naselju glavna, noćna zabava mladih sastoji se u demoliranju ukradenih, luksuznih automobila, koje potom pretvaraju u buktinje, uz eksplozije što se razležu kilometrima daleko, najavljujući, sumorno, vreme velikih promena. Policija se ne usuđuje da uđe u naselje uljeza već samo šalje opštinske službe da krotko i ponizno pokupe ostatke pira uništenja. Noću Cigani istržu pragove železničke pruge – dovodeći u opasnost saobraćaj – a najradije bakar i aluminijum koji dobro prodaju. Žali se drugi železničar, koji se ne usuđuje da saopšti svoje ime: Službenici železnice ne usuđuju se da im traže karte jer znaju da će dobiti batine.
    „Da bi ukrali trideset centimetara bakra – rasturili su nam nekoliko puta električne uređaje za pokretanje tračnica, zbog čega naši ljudi moraju da rade cele noći.” Kad se upravnik stanice pobunio, Cigani su mu zapretili: „Ti si noću sam!”
    I doista, noću se čuju pucnji vatrenog oružja, a prostor oko stanice i okolne ulice su prepuni izmeta i tragova mokraće j er C igani n e v ole d a k oriste o dgovarajuće z ahode, k oje i m j e opština stavila na raspolaganje.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here