Pokraden „Gomex“ u Paragama

1
3829

PARAGE: Danas (13.02.), oko 5 časova, u ulici Svetosavska 54, u Paragama, došlo je do provalne krađe prodavnice „Gomex“. Provalnici su otuđili veću količinu akciznih proizvoda. Za sada njihov identitet nije poznat. Istraga je u toku.

 

 

1 KOMENTAR

  1. Dragoš Kalajić
    davno je ne rekao nego i napisao ko će praviti probleme kad ih Italijani oteraju kod nas…
    У циганском насељу главна, ноћна забава младих састоји се у демолирању украдених, луксузних аутомобила, које потом претварају у буктиње, уз експлозије што се разлежу километрима далеко, најављујући, суморно, време великих промена. Полиција се не усуђује да уђе у насеље уљеза већ само шаље општинске службе да кротко и понизно покупе остатке пира уништења. Ноћу Цигани истржу прагове железничке пруге – доводећи у опасност саобраћај – а најрадије бакар и алуминијум који добро продају. Жали се други железничар, који се не усуђује да саопшти своје име: Службеници железнице не усуђују се да им траже карте јер знају да ће добити батине.
    „Да би украли тридесет центиметара бакра – растурили су нам неколико пута електричне уређаје за покретање трачница, због чега наши људи морају да раде целе ноћи.” Кад се управник станице побунио, Цигани су му запретили: „Ти си ноћу сам!”
    И доиста, ноћу се чују пуцњи ватреног оружја, а простор око станице и околне улице су препуни измета и трагова мокраће ј ер Ц игани н е в оле д а к ористе о дговарајуће з аходе, к оје и м ј е општина ставила на располагање.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here