TEYA DORA: Novo ime na našoj sceni!

0
692

Talentovana Teodora Pavlovska, umetničkog imena Teya Dora, jedna od najmlađih balkanskih stipendista čuvenog Berklee College of Music u Bostonu, snimila je svoj prvi singl  Da ne meni je u izdanju izdavačke kuće Bassivity Digital.

The specified slider is trashed.

 

 

 

 

Iako sam pesmu Da ne meni je prošlo leto  počela da komponujem za nekog drugog, odmah sam osetila da bih baš ja mogla da je otpevam. U to su me kasnije ubedili i moji prijatelji i kolege Milan Radulović Laća, naš poznati tekstopisac i njegova mama čuvena Marina Tucaković. Odmah sam u Beogradu snimila glas, dok sam u Njujorku dovršila aranžman sa svojim kolegom poznatim američkim producentom Džerardom Barnsomkaže Teya Dora.

Spot za pesmu Da na meni je sniman je  i u Beogradu i u New Yorku, a sve devojke koje se pojavljuju u spotu su, kako talentovana muzičarka otkriva, njene  drugarice.

Nema sumnje da će Da na meni je očarati balkansku muzičku scenu jer Teya Dora je pored očaravajućeg glasa ogromnog opsega, školovanog i u višoj školi solo pevanja u Beogradu i na Berklee College of Music u Bostonu, izvrstan muzičar.

https://www.instagram.com/p/BzbXinmAdET/

Sa tri prethodne pesme, jedine koje je do sada  komponovala za srpsku muzičku scenu, pokazala je  da ona komponuje samo hitove. Ovog meseca je u saradnji sa Coby-jem napisala muziku za aktuelan hit Nataše Bekvalac Dodji mami, a  autorka je kompozicije i tekstova za pesme  Nema limita i Yin &Yang, koje izvodi Nikolija, a koji su postali veliki YouTube i klupski hitovi.

 

Ova talentovna umetnica, koja je sa samo 17 godina otišla da studira muziku, u Americi je inače više godina unazad angažovana u muzičkoj produkcijskoj kući ARKTKT Publishing LLC, u New Yorku gde stvara velike muzičke hitove i komponuje za TV reklame, serije i filmove.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here