Mig Electronics danas slavi sedmi rođendan!

0
541

Mig Electronics 10. septembra slavi sedmi rođendan.

„Sedam godina uspešne komunikacije i izgrađenog poverenja sa svojim klijentima čine nas ponosnim, ali u isto vreme obavezuju da svake naredne godine budemo još bolji. Vaše poverenje je naša najveća nagrada.“

Mig Electronics 10. septembra slavi sedmi rođendan i tim povodom će sve svoje kupce koji danas posete prodavnicu MIG-a nagraditi poklonima, iznenađenjima i popustom na kupovinu. Mig Electronics već sedam godina radi uspešno na zadovoljstvo svojih klijenata. Firma je opredeljena za servis i mprodaju mobilnih telefona i prateće opreme i lider je u svom poslu na teritoriji Bačke Palanke.


Mig Electronics vrši servis svih modela mobilnih telefona koji su dostupni na našem tržistu.

Izlazimo vam u susret tako što ćemo popravku vašeg uređaja izvršiti na visoko profesionalnom nivou.

Prilikom servisiranja mobilnih telefona, ukoliko je potrebno ugrađujemo najkvalitetnije delove, trudeći se da svim vašim zahtevima adekvatno odgovorimo, u najkraćem roku i po veoma povoljnim cenama.

 

Zamena displeja ili tač skrina, servis ploče, tastature, mikrofona, zvučnika, ili zamena konektora su samo neke od stvari koje prilikom servisiranja obavljamo, a takođe vršimo i dekodiranje, kao i promenu jezika kako bi olakšali rad i korišćenje vašeg mobilnog telefona.

Svakodnevno pratimo razvoj mobilne telefonije i svim našim mušterijama smo u mogućnosti da pružimo maksimalno profesionalnu, brzu i kvalitetnu uslugu, što je u današnje vreme najbitnije.


Naš stručni tim servisera nudi Vam sve vrste popravki mobilnih telefona i opreme, u najkraćem mogućem roku. Zahvaljujući upotrebi savremenih alata i mašina svaki kvar ćemo otkloniti brzo i lako, kako bi Vaš mobilni telefon opet bio u funkciji i kako biste mogli da uživate u komunikaciji.

 

 

Prilikom pada i li fizičkog oštećenja telefona obično dolazi do kvara na ekranu ili tač skrinu, koji su inače i najosetljiviji delovi na telefonu. Ugradnjom kvalitetnih i originalnih delova u stanju smo da za kratko vreme rešimo ovaj problem i polomljeni ekran zamenimo novim.

Mig Electronics servis mobilnih telefona vam stoji na raspolaganju radnim danima od 9 do 20 i subotom od 9 do 15 časova,

Zapratite Mig Electronics na Instagramu i Facebooku.

Veselina Masleše 4, 21400 Bačka Palanka – pored bioskopa

Tel: 065/9-SERVIS (9737847)

       065/9096666, 065/3392085

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here