Otvoren Nopallux Shop u Bačkoj Palanci

U Bačkoj Palanci danas (10.12.) je otvoren Nopallux Shop na adresi Branka Bajića 78.


Svečanosti su prisustvovali čelnici kompanije Nopallux kao i brojni gosti. Izvršni direktor kompanije Nopallux, Jovana Jakovljev Trivan, izrazila je zadovoljstvo jer je u Bačkoj Palanci otvoren elitni maloprodajni objekat elektroinstalacione opreme.

„Nopallux kompanija postoji od 2010. godine i naslednik je Nopala a.d. koji je imao veliku tradiciju. Drago nam je što ćemo biti tu za kupce iz Bačke Palanke i iz okolnih mesta da im ponudimo najbolji izbor elektroopreme kao i svih drugih proizvoda iz ove oblasti neophodnih za jedno domaćinstvo“, rekla je Jovana.

U ovoj prodavnici može se pronaći širok asortiman elektro-instalacione opreme kao što su: modularna galanterija, kablovi i kablovski pribor, razvodne table, ručni alati, električni alati, fid sklopke, led sijalice i još mnogo toga…

Generalni direktor Nopallux Shop-a, Aleksandar Dinčić kaže da u novootvorenoj prodavnici u Bačkoj Palanci ima preko 1300 artikala.

„U Nopallux Shopu možete pronaći kompletan elektromaterijal. Električari mogu da pronađu sve što im je neophodno za posao kojim se bave, a svi ostali mogu da pronađu sve što je potrebno za jedno domaćinstvo – ručni i električni alati, kao i sezonski alat“, istakao je Dinčić.

Radno vreme prodavnice je ponedeljak – petak od 08 do 16 časova.

 

Pogledaj VIDEO sa otvaranja OVDE.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here