Pozorišna predstava „Ženski razgovori“ u Gradskom bioskopu

1
1437

U Gradskom bioskopu 14. februara u 20.00 časova biće odigrana pozorišna predstava „Ženski razgovori“ sa poznatim glumcima u glavnim ulogama: Svetlanom Bojković, Vesnom Čipčić i Milanom Cacijem Mihailovićem.


U pitanju je urnebesna komedija koja redovno puni dvorane i uspešno zabavlja publiku.

Uz antologijske rečenice Duška Radovića, muške razgovore, ženske razgovore, šarmantan, i na da sve, zabavan igrokaz troje naših vrhunskih glumaca dovodi do toga da publika uvek nasmejana napusti salu.

 

„Igrati jednu predstavu 10 godina mnogo je, a 29 godina biti na sceni sa istim partnerima u istom komadu i kostimu, na ivici je čuda! E to se meni desilo sa predstavom „Ženski razgovori“ po tekstu velikog Duška Radovića. Koliko zadovoljstva i radosti, interesantnih gradova, zemalja, ljudi i utisaka. Da sam posle svake predstave napisala samo po jednu rečenicu sklopila bi se respektabilna knjiga, ali avaj… Publika nam se beskrajno radostila. Uživali smo i mi glumci i to istinski. Reakcije su bile gotovo kao na rok koncertima. Razgovor nakon predstave dirljiv. Samo trajanje od gotovo 30 godina potvrda je da smo odličan tim – dobitna kombinacija.“ napisala je u svom blogu Vesna Čipčić.

Cena ulaznice je 1.000 dinara.

Pogledaj: Pozorišna predstava „Sokin i Bosina“

Za predstavu „Sokin i Bosina“ koja će biti odigrana 16.1. u 20.00 časova ostale su još samo tri ulaznice.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here