Uspeh mladog Bojana Karanovića

Sjajni mladi triatlonac Bojan Karanović iz Čelareva

1022

Na međunarodnom triatlon vikendu održanom u Beogradu mladi triatlonac Bojan Karanović iz Čelareva, inače član TK „Dinamik“ iz Novog Sada, ostvario je još tri odlična plasmana i to sve u jednoj trci koja se bodovala i za prvenstvo Srbije na Polučeličnoj distanci.

Plivalo se 1,9 km, vozio bicikl 90 km i trčalo na deonici od 21,1 km.

„Najpre smo plivali na Adi, potom vozili bicikl Obrenovačkim putem i nazad pa kroz bulevare i ulice Novog Beograda, a potom trčali obalom Ade i reke Save“, priča Bojan Karanović.

„Ostvario sam vreme od 4 časa i 28 minuta i pored problema koji su se javili prilikom vožnje bicikla. Uspeo sam, ipak, da završim trku, u finišu da prestignem nekoliko takmičara i ostvarim odlično vreme i tri odlična plasmana. U generalnom plasmanu trke bio sam peti, zatim drugi na prvenstvu Srbije, a prvoplasirani u mojoj starosnoj kategoriji od 18 do 24 godine“, kaže zadovoljan posle trke Bojan Karanović.

Ovo je još jedan odličan plasman i uspeh mladog triatlonca iz Čelareva u veoma teškoj polučeličnoj distanci, ali ovo nije i kraj ove sezone. Bojan Karanović se već sprema za Međunarodni kup koji će se u istoj ovoj disciplini održati u Poreču 15. oktobra.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here