Dvojdňový výjazdový seminár

467

BÁČSKY PETROVEC: V Petrovci  sa koná dvojdňový výjazdový seminár pre pedagogických zamestnancov v organizácii Centra ďalšieho vzdelávania Univerzity Komenského z Bratislavy a Výboru pre kultúru NRSNM v Srbsku.

Dvojdňový výjazdový seminár pre pedagógov základných a stredných škôl, ako aj pre vychovávateľky v predškolských ustanovizniach, čiže materských školách, zhromaždil pekný počet záujemcov. Prívet  účinkujúcich a prednášateliek sa konal  v Slávnostnej sieni Gymnázia Jána Kollára v Petrovci, kde potom aj pokračovala práca v skupinách, pre nižšie a vyššie ročníky základných, ako aj pre stredné školy, kým práca pre vychovávateľky v materských školách sa konala v Predškolskej ustanovizni Včielka v Petrovci.

Prednášky pre učiteľov nižšieho stupňa základných škôl mala na starosti lektorka Mgr. Ľudmila Lašáková, kým prednášky pre výššie triedy základných a stredné školy o metode výučby tzv. Masetry Learning, tunajších pedagógov informovala  lektorka Dr. Mária Onušková, a pokiaľ ide o novinky v oblasti Informatických technológií, lektorkou bola Ing. Aniko Tóróková.

Vychovávateľkám materských škôl prednášala lektorka Mgr. Beáta Juráková. Pracovalo sa v piatok v poobedňajších hodinách, a dnes celý deň, keď sa po ukončení seminára všetkým uchádzačom dostali aj osvedčenia o absolvovaní tohto výjazdového seninára pre pedagógov.

Je toto  ďalší z radu užitočných seminárov pre naiích pedagógov, ktorým sa prispie ku kvalite vyučovania tak na našich základných a stredných školách, ako aj v Predškolských ustanovizniach.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here