Nevreme srušilo NIS-ovu „pečurku“ u Novom Sadu, ima povređenih

986

NOVI SAD: Krov NIS-ove pumpe na Bulevaru cara Lazara na Limanu 3, srušio se danas u popodnevnim časovima. Za sada nema informacija šta bi mogao da bude uzrok pada konstrukcije, ali se pretpostavlja da je do rušenja došlo zbog nevremena koje je pogodilo Novi Sad.

Kako je rečeno za 021.rs u Hitnoj pomoći, zbrinut je muškarac star 32 godine, vozač jednog od automobila koji su se u trenutku nezgode nalazili ispod krova pumpe. On je zadobio nagnječenje grudnog koša, reč je o naizgled lakšim povredama. Prevezen je u Urgentni centar na dijagnostiku i dalje zbrinjavanje.

Povodom ovog incidenta oglasila se i kompanija NIS.

„Usled jakog nevremena koje je zahvatilo Novi Sad, danas oko 18.15 časova došlo je do pada nadstrešnice na benzinskoj stanici ‘Mala pečurka’ u neposrednoj blizini poslovnog centra NIS-a. Jedna osoba je upućena na pregled u Hitnu pomoć, a oštećena su dva vozila potrošača. Kompanija NIS će sarađivati sa svim nadležnim organima i službama u utvrđivanju svih činjenica ovim povodom, ukoliko bude potrebno pružiće svu neophodnu pomoć i podršku potrošaču i nadoknaditi svu nastalu štetu“, saopštio je NIS.

Ispod krova je u trenutku incidenta bilo šest automobila u redu za gorivo.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here