Жељко Обрадовић о жребу: Нама је част да играмо са Херцеговцем!

Жељко Обрадовић је веома лепо говорио о Херцеговцу из Гајдобре

2190

Одржан је жреб за финални турнир Купа Радивоја Кораћа, а на њему је Партизан као првог ривала добио екипу Херцеговца из Гајдобре. Тренер црно-белих Жељко Обрадовић је пред овај сусрет и финални турнир истакао да се нада да ће атмосфера у Нишу од 14. до 17. фебруара бити фер и спортска.

„Пре свега треба треба видети у ком ће стању екипа да буде. Жреб као и увек интересантан, лепа организација. Град Ниш ће опет бити домаћин, увек су били феноменални домаћини. Надамо се да ће све проћи у фер плеј атмосфери“, рекао је он на старту обраћања медијима.

Прошле године жреб је спојио Црвену звезду и Партизан у полуфиналу, а сада могу да се састану тек у борби за трофеј. Осврнуо се на то најтрофејнији европски стручњак, али и на екипу Херцеговца.

„Такав је био жреб, треба проћи прво четврфинале па ћемо онда размишљати даље. Нама је драго да играмо против једног таквог клуба који је имао велику традицију, па су имали проблема и сада су се вратили. У сваком случају желим све најбоље, надамо се да ће сви који воле кошарку уживати у тој утакмици“, нагласио је Обрадовић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here