Nestala Novosađanka Aleksandra Božić (20)

4844
NOVI SAD :Aleksandra Božić (20) poslednji put je viđena u noći između petka i subote, dva sata posle ponoći, u Ulici Laze Telečkog u Novom Sadu i od tada joj se gubi svaki trag, kaže njen brat Luka i navodi da se od tada traga za njom, a da je njen nestanak prijavljen i policiji.

 

„Bila je sa mnom u gradu i samo je nestala. Zvao sam sve njene prijatelje, poznanike, objavio na svim društvenim mrežama i niko je nije video. Ima dva mobilna telefona, ali je sve vreme nedostupna na oba broja. Nikada se nije desilo da tako nestaje“, izjavio je Luka, Aleksandrin brat.

Aleksandra Božić poslednji put je viđena u lokalu „Lazin salaš“ u Ulici Laze Telečkog u Novom Sadu.  Visoka je 169 centimetra, teška 74 kilograma, a nosila je „mačkasti“ oblik naočara za vid. Na sebi je imala plave farmerice sa pertlama i belu majicu sa crnim printom sa prednje strane i natpisom „OH“.

Nosila je šarenu crno-belu torbu.

Njen brat Luka moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju o Aleksandri da se jave na broj 065/800-1221 ili da pozovu policiju na broj 192.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here