Normalizovan saobraćaj u centru Bačke Palanke

1062

Posle 15-tak dana, koliko su trajali radovi na sanaciji gradske fekalne kanalizacije u centru Bačke Palanke, a ispred Gradske pijace, posao je završen i time normalizovan saobraćaj.


Opštinsko Javno komunalno preduzeće „Komunalprojekt”, uz pomoć podizvođača iz Novog Sada, izvršilo je sanaciju dela gradske fekalne kanalizacije.

Uklonjena je 27 metara dugačka azbestno-cementna cev koja je bila pukla, te je zamenjena novom i time rešen problem koji je jedno vreme mučio žitelje ovog dela grada, ali i vlasnike trgovinskih i zanatskih objekta kojih ima dosta u ovom delu centra Palanke.

[wonderplugin_slider id=64]

 

U vreme izvođenja radova za saobraćaj bio je zatvoren deo glavne Ulice Kralja Petra Prvog ispred pijace, ali zbog toga nije se moglo saobraćati glavnom ulicom od Ulice Žarka Zrenjanina do Šafarikove. Mašine su otišle, rampe su uklonjene, ali posao još nije završen. Potrebno je asfaltirati parkinge, koji su i dalje blokirani, a koji su bili pokidani tokom radova. Ova parking mesta najvećim delom koristili su ovdašnji taksisisti koji se sada u ovom delu grada parkiraju gde nađu slobodno mesto. U strogom centru varoši za iduću godinu planiraju se obimni radovi na parternom uređenju.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here