Uručena dečija autosedišta

Opština Bački Petrovac

507

BAČKI PETROVAC: Dana 25. juna 2019. godine u velikoj sali Skupštine opštine Bački Petrovac sa početkom u 13:00 časova, Saveta za bezbednost saobraćaja na čelu sa predsednikom opštine koji je ujedno i predsednik Saveta Srđanom Simićem, organizovao je kampanju namenjenu upotrebi dečijih zaštitnih sistema odnosno dečijih auto sedišta.


Gosti u ovoj kampanji bili su nam iz Instituta za bezbednost saobraćaja iz Novog Sada, predsednik instituta Slaven Manović sa svojim saradnicima Dunjom Manović i Andijanom Ćorić.

Cilj ove obuke bio je da se putem interaktivne edukacije, prvenstveno roditelja ukaže na pravilnu upotrebu i montažu dečijih auto sedišta. Na kraju predavanja podeljena su 30 homologovana dečija auto sedišta, kao i edukativni priručnik za roditelje.

Udelené detské autosedačky

Dňa 25. júna 2019 vo veľkej sieni Zhromaždenia obce Báčsky Petrovec so začiatkom o 13.00 hodine Rada pre bezpečnosť cestnej premávky na čele s predsedom obce Báčsky Petrovec, ktorý je zároveň aj predsedom rady, Srđanom Simićom zorganizovala kampaň týkajúcu sa použitia detských ochranných systémov, resp., detských autosedačiek.

[wonderplugin_slider id=75]

 

V rámci tejto akcie z Inštitútu pre bezpečnosť cestnej premávky z Nového Sadu ako hostia sa zúčastnili predseda inštitútu Slaven Manović so svojimi spolupracovníčkami Dunjou Manović a Andrijanou Ćorić.

Cieľ podujatia bol, aby sa prostredníctvom interaktívnej edukácie predovšetkým rodičom poukázalo na správne použitie a montáž detských autosedačiek. Na záver prednášky odovzdaných bolo 30 homologačných detských autosedačiek a edukačné príručky pre rodičov.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here