Обустава саобраћаја на деоницама пута Бач – Дероње и Бачки Петровац – Руменка

3986

Јавно предузеће “Путеви Србије” је најавило обуставу саобраћаја на деоницама пута Бач-Дероње и Бачки Петровац – Руменка. Радови ће бити обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.


На деоници пута Бач-Дероње саобраћај ће бити обустављен од 19. фебруара од 8 сати до 31. марта, због радова на рехабилитацији коловоза на делу државног пута И Б реда број 12, од улаза у насељено место Дероње до раскрснице државних путева И Б реда број 12 и II А реда број 112, у Бачу.

Алтернативни путни правац током обуставе: Бач – Селенча – Ратково (IIА 112), Ратково – Оџаци (IIА 111), Оџаци – Дероње (IB 12).

У периоду од 20. фебруара од 8 сати до 31. маја на снази ће бити обустава саобраћаја због радова на рехабилитацији коловоза на делу државног пута II А реда број 111, на деоници од Института за ратарство и повртарство НС “Семе”, Одељење у Бачком Петровцу, до раскрснице државних путева II А реда број 111 и II А реда број 113 у Руменци.

Саобраћај ће се одвијати алтернативним путним правцем: Бачки Петровац – Гложан (локални пут), затим државним путем I Б реда број 12 Гложан – Бегеч – Футог – Нови Сад, и повратак на трасу државног пута II А реда број 111 у Новом Саду.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here