U PU „Včielka“ obeležena Dečija nedelja

298
Foto: Opština Bački Petrovac

Dana 09.10.2020. godine, povodom „Dečije nedelje“ u dvorištu objekta PU „Včielka“ u Magliću obeležena je radionica „Boje i simboli sreće“ koje su realizovali vaspitači, medicinske sestre vaspitači sa tehničkom podrškom ostalih zaposlenih.


Ovo radionica je planirana aktivnost i lokalnog akcionog plana za Obrazovanje Roma Opštine Bački Petrovac 2018-2020. Tako da su ovu aktivnost propratili i Koordinator za romska pitanja Danijela Bogdanović i član za implementaciju i monitoring lokalnog akcionog plana za Obrazovanje Roma Opštine Bački Petrovac 2018-2020 Marija Hric, koje su deci podelile jabuke kao simbol zdravlja i poželele im puno sreće i napretka.

[rev_slider alias=“euro-af-salon-namestaja“][/rev_slider]

 

Cilj radionice je da su deca kroz ovaj vid aktivnosti podelili sreću i zadovoljstvo zbog očuvanog zdravlja. Deca su u svojim uzrasnim grupama izabrala simbol sreće, gde su i vršili oslikavanje istog. Ova radionica je samo jedna u nizu dugogodišnje saradnje PU „Včielka“ sa predstavnicima lokalne samouprave, NVO i koordinatorom za romska pitanja.


Pogledaj: Svetski dan mentalnog zdravlja, 10. oktobar 2020.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here