Fejsbuk grupa „Budi human – humanitarne licitacije“ dnevno skupi i do 26.000 evra

284
Foto: Printscreen/RTV

NOVI SAD: Fejsbuk grupa „Budi human – humanitarne licitacije“ najbolji je primer postojanja dobrih ljudi velikog srca, jer svi njeni članovi svakodnevno na raznorazne kreativne načine skupljaju novac za lečenje korisnika Fondacija „Budi human“ i „Podrži život“. Licitacijama, nagradnim igrama i drugim apelima za pomoć grupa u roku od 24 sata skupi i do 26 hiljada evra.

Tri godine Branka Zarić je na svom Fejsbuk profilu prodavala raznorazne predmete, a novac od prodaje doniran je u humanitarne svrhe. Broj zainteresovanih se povećavao, te je osnovala Fejsbuk grupu „Budi human-humanitarne licitacije“. Nakon pola godine, grupa broji oko 224 i po hiljada članova.

[rev_slider alias=“podunavlje-2-„][/rev_slider]

 

Izlicitirani novac za određen predmet uplaćuje se na račun bolesne osobe, a onaj ko donira najviše, uz priloženu uplatnicu, dobija željeni predmet.

Pored licitacija i poziva na humanitarne događaje, grupa ima i nagradnu igru, čiji je cilj da se pošalje što više SMS poruka za određenu osobu, a nakon dostavljanja dokaza o slanju dobija se redni broj da bi se kasnije aplikacijom izabrao pobednik.

Pogledaj: Deca dobrog srca iz Bačke Palanke pomažu bolesnoj deci

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here