Европа тапшала уз Констракту у полуфиналу Евросонга (ВИДЕО)

Објављен и редослед наступа у финалу Евровизије

556
Фото: Screenshot/Yutube

Након веома млаког првог полуфинала, такмичење које је одржано у четвртак увече (12.05.), било је доста напетије – што због наступа Ане Ђурић Констракте, што због квалитетнијих и конкурентнијих песама у другом такмичарском делу.


На Констрактин перформанс нисмо дуго чекали – наступила је под редним бројем три и несумњиво разбудила дворану „Пала Олимпико“ у Торину која је тапшала уз тактове песме In corpore sano и кад је требало, али и током неких делова где се то није очекивало.

Да се није тапшало само у дворани, показују и бројке са Јутјуба. Наступ српске представнице убедљиво је најгледанији наступ другог полуфинала, а граби ка томе да буде и најгледанији наступ из обе такмичарске вечери. После праве мале драме у другој полуфиналној вечери кад је име српске представнице Ане Ђурић Констракте прочитано као последње које ће се пласирати у финале, објављен и редослед наступања у великом финалу.

Важно је да запамтите број 24, пошто је то Констрактин нови срећни број под којим ће наступити у завршници такмичења. Директан пренос пратите у од 21 час на РТС 1.

Фото: Фејсбук/Радио Београд 202

Погледајте Констрактин наступ са друге полуфиналне вечери:

 

.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here