Nabavljen nameštaj za PU „Kolibri“ iz Bača

788

BAČ: Za potrebe opremanja Predškolske ustanove „Kolibri“ u Baču nabavljen je novi nameštaj za jaslene prostorije koje su trenutno u izgradnji.


Na konkursu Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine-nacionalne zajednice, a po prijavi opštine Bač, dobijena su novčana sredstva za nabavku opreme – nameštaja za pomenutu predškolsku ustanovu.

Broj dece jaslenog uzrasta koji borave u Kolibriju svake godine je sve veći, a radovi na izgradnji novih prostorija će ubrzo biti završeni, pa smo uz pomoć Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine-nacionalne zajednice nabavili 12 krevetaca sa ogradicom, 16 kreveta, 28 stolica, 7 stolova i dve stolice za vaspitače – rekao je predsednik opštine Borislav Antonić.

Vrednost nabavljenog nameštaja iznosi 245.520,00 dinara bez PDV-a a primopredaja nameštaja izvršena je u ponedeljak 2. aprila kada je predsednik opštine Bač Borislav Antonić uručio nameštaj direktorki PU „Kolibri“ Ani Boškić.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here