Objavljen snimak pedofila koji mami devojčicu u zgradu (VIDEO)

816

NOVI PAZAR: RTV Novi Pazar objavila je snimak s video nadzora, na kojem se vidi kako je muškarac, koji je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje nad dve devojčice, namamio jednu od njih u stambenu zgradu u tom gradu.


Na snimku sa video nadzora u Bor zgradi se jasno vidi kako on otvara ulazna vrata i poziva devojčicu da krene za njim. Na stepeništu ju je zaustavio i pokušao da joj skine jaknu, nakon čega se ona uplašila i dala u beg, navodi RTV Novi Pazar pozivajući se na neimenovani izvor u policiji.

Novopazarska policija je ranije uhapsila E.D (36) zbog sumnje da je u zgradi “Bor” u centru grada pokušao da seksualno zlostavlja devojčicu od devet godina.

Prema rečima majke devojčice, on je na društvenoj mreži Instagram “namamio” devojčicu u ulaz zgrade, nakon čega joj je podigao jaknu i dodirivao je po telu.

RTV Novi Pazar navodi da im je u porodici devojčice rečeno i da je ona ušla u zgradu misleći da on želi da mu ona nešto pomogne, a kasnije ju je pitao da li bi volela da se bavi manekenstvom.

On se sumnjiči i da je 28. januara ove godine, u ulazu druge stambene zgrade u centru Novog Pazara, takođe dodirivao po intimnim delovima tela dvanaestogodišnju devojčicu.

RTV Novi Pazar dodaje, pozivajući se na nezvanične informacije, da je E.D. novopazarskoj policiji poznat po izvršenju raznih, uglavnom sitnijih, krivičnih dela, a da je u trenutku napada na devojčice je odsluživao kaznu od osam meseci kućnog pritvora zbog krađe.

Imao je elektronski nadzor, odnosno, nanogicu, a kako je imao dnevno dva sata ‘slobodno’ kada je mogao da napusti kuću, napadi na devojčice su se desili baš u tom periodu, od 13 do 15 časova, dodaje neimenovani izvor te televizije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here