Raspisan javni poziv za dodelu nagrada Opštine Bač

Inicijative za dodelu nagrade mogu se podneti do 4. oktobra

Foto: Opština Bač

BAČ: Opština Bač raspisala je javni poziv za podnošenje inicijative za dodelu nagrade opštine Bač, posebnog javnog priznanja opštine Bač i sportskog priznanja opštine Bač za 2021. godinu.


Inicijativu za dodelu Nagrade Opštine Bač, Posebnog javnog priznanja Opštine Bač i Sportskog priznanja Opštine Bač, Komisiji za priznanja mogu podneti preduzeća i drugi privredni subjekti, ustanove i javne službe, udruženja građana, grupe građana i pojedinci, odbornici u Skupštini opštine, državni organi i organi lokalne samouprave.

U inicijativi je obavezno naglasiti kategoriju (i vrstu nagrade, odnosno priznanja) za koju podnosioci inicijative preglažu pojedinca ili organizaciju. Predlog sa obrazloženjem se podnosi u pisanoj formi i obavezno sadrži podatke o delu i/ili rezultatu pojedinca ili pravnog lica. Za fizička lica je, uz obrazloženje, potrebno navesti: ime i prezime, adresu, zanimanje i kratku radnu biografiju, a za pravna lica, i dr: naziv, sedište, delatnost i poslovne, društvene i dr. uspehe.

Neobrazložene inicijative smatraće se nepotpunim i neće biti razmatrane.

Obrazložena inicijativa za dodelu Nagrade, Posebnog javnog priznanja i Sportskog priznanja podnosi se najkasnije do ponedeljka, 04. oktobra 2021. godine i dostavlja se u zatvorenoj koverti na adresu: Opštinska uprava Bač, Trg dr Zorana Đinđića 2, 21420 Bač sa naznakom: „Za Komisiju za priznanja“. Ukoliko se inicijative podnose poštom validan je datum poštanskog žiga – predaje pismena na pošti.

Odluku o dodeli Nagrade, Posebnog javnog priznanja i Sportskog priznanja donosi Skupština opštine Bač na predlog Komisije za priznanja.

Nagrada, Posebno javno priznanje i Sportsko priznanje se dodeljuju povodom Dana Bača.
Tekst javnog poziva možete pronaći na zvaničnom sajtu opštine Bač.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here