5 modela kupaćih kostima koji će obeležiti ovo leto

7882

Došlo je ono doba godine kada već polako počinjemo da razgledamo aktuelne trendove kada su kupaći kostimi u pitanju, i da tražimo onaj koji će nam savršeno pristajati i laskati našoj figuri.


Moramo priznati da je izbor ove godine vrlo specifičan – pod uticajem retro modnih stilova i sa akcentom na modnim detaljima, koji definitivno prave razliku.

Na primer, jedan od modela koji je privukao našu pažnju jeste kupaći kostim sa pojasem. U svakom slučaju, tu su i drugi modeli, za koje moramo priznati da su podjednako inspirativni, i da nekako imaju funkciju da pre svega naglase našu ženstvenost.

Jednodelni i dvodelni sa pojasem

Kao što smo rekli u uvodnom delu, prvi na listi trendova se ističe kupaći kostim sa pojasem kao modnim detaljem koji će vam pomoći da na plaži imate željenu figuru peščanog sata, i koji će sigurno naglasiti vaš struk.

Srodna slika

Kada su jednodelni modeli sa pojasem u pitanju, dominiraće klasični, koji neće previše naglašavati liniju bikinija, i koji neće imati duboke proreze, deklote ili otvorena leđa. Dakle, naglasak je na jednostavnom kroju i pojasu kao detalji koji je u fokusu.

[wonderplugin_slider id=170]

 

Kod dvodelnih kupaćih, takođe će biti moderni oni donji delovi koji imaju pojaš-kaiš, i čiji je kroj retro – duboke kupaće gaće, a gornji deo će biti usaglašen sa donjim.

Kupaći sa karnerima

Možda i naš favorit u pogledu trendova za leto 2018! Karneri su modni detalj koji uvek pravi razliku! Naglašavaju ženstvenost, romantični su i nekako baš odgovaraju atmosferi plaže, koktela ispod suncobrana, i visokih letnjih temperatura.

U svakom slučaju, ukoliko već imate kupaći u ovom fazonu, slobodno ga pripremite za letnju sezonu.Srodna slika

Inače, podjedanko će biti aktuelni i jednodelni i dvodelni sa karnerima, s tim da će kod dvodelnih biti akcenat na modelu čiji je gornji deo nalik mini prslučetu, a donji je više u bikini fazonu – baš poput kupaćeg sa gornje fotografije levo.

Seksi jednodelni kupaći

Ukoliko ste ljubitelj jednodelni kupaćih, onih za koji mogi kažu da su idelani za poziranje i fotografisanje, ali ne baš i za sunčanje, onda će vam se dopasti vest da su baš takvi u trendu i ove godine.Srodna slika

Dakle, slobodno birajte jednodelne modele koji imaju duboke dekolte, otvore na stomaku, leđima, a posebno one kod kojih je naglašena simetrija. Aktuelni će biti jednobojni i oni koju kombinuju 2 boje.

Retro dvodelni

Još jedan model koji je osvojio naše simpatije! Gornji deo kupaćeg koji se veže u mašnu, i donji deo kod kog će dominirati dva tipa kroja – duboke kupaće gaće sa uskom linijom bikinija, koje će odlično stajati devojkama koje nemaju previše naglašene kukove, i dubok model donjeg dela kupaćeg po principu polubokserica.

Rezultat slika za popularni kupaći ovog leta retro

Mi dajemo glas kupaćem sa gornje slike levo, i to baš u barbi roze boji. smiley

Neonski

I na kraju – kupaći kostimi upadljivih neonskih boja, kao letnji trend koji će se sigurno dopasti onima koji žele što više da naglase svoj preplanuli ten. Možete da birate dvodelne, ali kada je ovaj fazon kupaćih u pitanju, akcenat će ipak biti na jendodelnim.

Rezultat slika za popularni kupaći ovog leta neonski

Naravno, koji god model kupaćeg da bude vaš izbor, uživajte u predstojećem letu, i ne zaboravite na UV zaštitu!

[wonderplugin_slider id=136]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here