Stanko Ćane Šipka: Kako je nastao i nestao nekadašnji modni gigant „Merkur“? (VIDEO)

U vreme kada se najavljuje rušenje objekata modnog giganta "Merkur", sa nama u studiju je svoje uspomene evocirao legendarni privrednik, 92-godišnji Stanko Ćane Šipka

2055

BAČKA PALANKA: Imali smo priliku da u našem studiju ugostimo Stanka Šipku, čoveka koji je 35 godina radio u Merkuru, a u periodu od 1972. do 1982. bio generalni direktor u ovoj firmi.

Kako je nastao, a zbog čega i kako nestao nekadašnji modni gigant i kako je Jovanka Broz birala za sebe modele ženskih modnih tašni, između ostalog ispričao nam je Stanko Šipka iz Bačke Palanke.


Pogledaj: Nekadašnji modni gigant „Merkur“ biće srušen, šta donosi novi plan za ovaj deo grada? (VIDEO)

 

1 KOMENTAR

  1. Pod pretpostavkom da ima zainteresovanih kupaca za kupovinu tih buducih stanova…mada sumnjam i finan.sposobnosti poten.gradjana BP…znaci jedino povoljni krediti u koje takodje sumnjam. To je prostor za ne mali stambeni blok, znaci investitor i izvodjac nece biti ovdasnji. U danasnje vrlo nestabilno vreme zadrzati radno mesto i platu…ko je spreman uzeti kredit od nekoliko desetina hiljada evra. Najgora solucija je da i dalje prolazimo pored onakvog merkura.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here