Поштин наградни конкурс „Писмо Божић Бати“

Слање радова до 20. децембра

Фото: Getty images

Наградни литерарни и ликовни конкурс Поште Србије „Писмо Божић Бати“ одржава се трећу годину заредом, и траје до 20. децембра, до када је могуће послати радове, саопштили су из Поште Србије.


На овогодишњем конкурсу, могу учествовати малишани до 12 година из свих крајева Србије, а које Пошта Србије позива да у сусрет најлепшем празничном добу године, опишу, нацртају или насликају како доживљавају празничне радости на тему Божићна бајка.

За учешће на конкурсу могу се пријавити литерарни и ликовни радови, без ограничења у техници извођења и броју послатих радова. Малишани могу да учествују појединачно или колективно, заједно са својим другарима, а преко предшколских и школских установа које похађају.

Радове је потребно послати до 20. децембра 2023. године на адресу: Поштански преградак 900, 11120 Београд 35, наградни конкурс „Писмо Божић Бати“.

Уз све радове, неопходно је приложити изјаве о сагласности за коришћење и обраду података о ауторима за потребе конкурса од стране Поште Србије (изјаве могу бити и руком писане).

Радове ће оцењивати Комисија коју чине књижевници Милош Јанковић, Гордана Влајић и Александра Михајловић, заједно са колегама ликовним уметницима и дизајнерима Поште Србије. Пошта Србије, за по шест најбољих радова у појединачној и групној конкуренцији, као и за три специјалне награде додељује ваучере за техничке и друге производе, ваучере за спортску одећу, обућу и другу спортску опрему.

Резултати наградног конкурса биће објављени 4. јануара 2024. године на свечаној додели награда у оквиру манифестације Зимска бајка. Услови наградног конкурса и обрасци изјава о сагласности доступни су на сајту Поште Србије. За додатне информације на располагању је имејл адреса marketing.posta.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here