У Бачкој Паланци додељена признања Црвеног крста Србије

895

БАЧКА ПАЛАНКА – У просторијама Црвеног крста Бачка Паланка, у понедељак (18.04.), додељени су знакови признања Црвеног крста Србије и то по први пут од како ради организација Црвеног крста Бачка Паланка.


Добитници признања су дугогодишњи стари и садашњи волонтери, бивши секретари и председници организације који су се својим залагањем и постигнутим резултатима истакли током рада ове хуманитарне организације. На свечаности су додељени Сребрни знак, Златни знак, као и Медаља Црвеног крста Србије.

Међу добитницима признања у виду медаља Златни и Сребрни знак, били су бројни заслужни активисти и волонтери Црвеног крста, истакнути појединци и хуманитарни радници, као и организације, институције, удружења и партнери ове хуманитарне организације. Златни знак су добили др Небојша Коларков, Владимир Марић, др Желмира Балабан, Зоран Марковић, Милан Шкрбић и Зец Здравко.

Сребрни знак припао је Богдановић Владимиру, Топић Ани, Савић Миловану, Михајлов Радојки, Зорић Нади, Марковић Милораду, Крчединац Николи, Камањи Жељку, Лацко Јовану, предузећу „PlastMa doo“, потом др Благојевић Јурици, Мајерски Андрији, Марковић Божидару, Ћосић Стевици, Ковачевић Бојани, Шијаков Ђорђу, Бракочевић Јованки и компанији „Tarkett doo“.

Медаља Црвеног крста Србије припала је предузећу „Ковис БП“.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here