Апел: Поједини грађани у лошем стању: „Молимо за подршку“

Једна породица са бебом, човек из Бачке Паланке који живи од социјалне помоћи и жена из Обровца која нема кров над главом не виде решење. Потребна им је помоћ.

У Обровцу, стање је изузетно тешко, те се моли за помоћ од свих добре воље. Неколико становника села Обровац, писало је нашој редакцији, и наводе да су веома оштећени у олуји и немају начин да реше проблем.


Душанка Вјештица, која живи сама, позива своје пријатеље и људе великог срца да пруже подршку како финансијски, тако и донацијама грађевинског материјала. Сва помоћ је добродошла. Њена адреса је Светозара Марковића у Обровцу, а кажу мештани да ће се кућа лако пронаћи. (Контакт телефон: 0652304692)

И Бачкопаланчани се обратили за помоћ

Драган Вурдеља, из Бачке Паланке, који је и сам у тешкој ситуацији, моли за помоћ као социјални случај, истичући да је његова кућа готово уништена, нема кров, а један зид само што се не сруши. Нашој редакцији је упућено неколико позива, како од стране комшија, тако и од Дрaгана. Он живи од социјалне помоћи, и нема могућност да финансира поправку куће и крова, а свака помоћ би му значила много. Његова адреса је Бранка Радичевића 149, Бачка Паланка. (Телефон: 061 1634149)

Помоћ тражи и породица која се доселила у Бачку Паланку. Млади брачни пар Моника и Бојан Томпа са двоје деце. Запослени су и додатно раде по још један посао, али на жалост невреме је погодило њихову кућу и направило велику штету. Сваки динар је помоћ за њих, ма колико било тешко свима у овим моментима оваквим случајевима морамо бити близу и показати да нису сами.

Апел се шири и молба је да се помогне колико год је могуће.

Ово је тренутак када заједнички напор може пружити подршку онима којима је најпотребнија. Будимо људи и пружимо помоћ колико год можемо.

Једна породица из Бачке Паланке, која има малу бебу остала је без крова и њихова кућа није тренутно оспособљена за живот, тражи привремени смештај до не реше проблем. Упутили су апеле путем социјалних мрежа, али како нам кажу, још увек немају решење.

Организација Црвеног крста Бачка Паланка у договору са локалном самоуправом отворила је наменске рачуне за помоћ становништву општине Бачка Паланка

На слици може бити: текст који гласи „naлaHKa + upBeHи upBeHиKpcT KpCT 6a4KanaлaHKa AoHauи 3a nomoT cTaHoBHиwTBy onwTиHe 6a4Ka naлaHKa AиHapcKи pa4yH 340-1000027585-08 AeBи3Hи pa4yH (eur) 340-1000027593-81 INSTRUCTIONS FOR PAYMENTS CORRESPONDENT BANK FOR SWIFT CODE: GIBAATWG ERSTE GROUP BANK AG WIEN, AUSTRIA ACCOUNT OF THE BENEFICIARY WITH SWIFT CODE: GIBARS22 ERSTE BANKA A.D. NOV SAD RS35340000100002759381 CRVENI KRST SRBIJE CRVENI KRST VOJVODINE CRVENI KRST BACKA PALANKA ADRESS: JUGOSLOVENSKE ARMIJE 23, 21400 PACKA PALANKA, SERBIA“

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here