Апел за помоћ: Помозимо Ненаду Крајишнику да скупи новац за лечење

Лекови који су му потребни за хитно лечење коштају седам хиљада динара. Његова ситуација је таква да више не може прикупљати и продавати флаше као раније.

ГЛОЖАН: Ненад Крајнишкик живи са братом који је ратни инвалид, дијабетичар и који је неспособан за рад, живе само од тога што он по улицама скупља флаше и продаје. А сада због болести не може ни то да ради.


Нашој редакцији се обратио хуманитарац Драган Ступар из Челарева, који је увелико познат у нашој општини по хуманим делима. Овога пута покушава да пронађе помоћ за Ненада Крајишника, за кога каже да је човек великог срца, коме је сада неопходна помоћ.

„Ненад је увек био ту, као ослонац и подршка, радан као мрав. Многи су се ослањали на његову великодушност и труд. Након олује која је задесила нашу заједницу, Ненад је био тај који је поправљао кровове и мењао црепове код породица којима је то било потребно. „- истиче Драган Ступар.

Међутим, сада је Ненаду потребна наша помоћ. Лоше здравствено стање га је приморало да проведе време у болници, и тренутно није у могућности да се издржава својим радом, као ни свог болесног брата, који је дијабетичар.

Његова ситуација је таква да више не може прикупљати и продавати флаше као раније.

„Тромб је кренуо, који су срећом разбили, а мокраћна бешика је у питању. Има катетер и сада прима инјекције, и мора да се скупи за лекове и храну, не би ли преживели колико толико јер су без примања. Не прима социјалну помоћ и сада је на ивици егсистенције“ – прича нам забринуто Драган

Немају огрев за зиму, као ни шпорет 

Обраћамо се великодушним људима да пруже подршку Ненаду, човеку који је многима несебично пружио своју руку помоћи, онолико колико је било у његовој моћи.

Због тога, Драган нам се обраћа с молбом за финансијску подршку у вези са набавком неопходних лекова. Лекови који су му потребни за хитно лечење коштају седам хиљада динара, међутим поред тога постоје и трошкови лечења, а свака донација је од непроцењиве важности.

Овом приликом вас позивамо да покажете своју доброту и солидарност тако што ћете помоћи Ненаду да преброди ове тешке тренутке. Свака донација, ма како мала, допринеће да му пружимо шансу за опоравак.

Донације можете уплатити на жиро рачун:
Драган Ступар
Erste Bank
Жиро рачун: 340-32005175-49
Сврха: Донација за помоћ

Такође, можете помоћи и путем Western Union-а или Поште на број телефона:
0601675677 – Ступар Драган (на овај телефон такође можете добити и више информација)

Ненаду је потребна наша подршка сада више него икада пре. Хајде да га заједно подржимо и дамо му шансу за боље сутра, како би могао наставити да ради и покуша да заради за храну.


Повезане вести: 

Драган и Ђорђе из Челарева сакупили новац за лечење деце

Отац и син из Челарева у хуманитарним акцијама (ВИДЕО)

„Ићи ћу од куће до куће и скупљати новац за лечење болесне деце“ (ВИДЕО)

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here