Бачкопаланчанке улепшале југ Србије

Пиварски Ружица, Славица Јерковић и Весна Јанковић из Бачке Паланке улепшале сеоску чесму у центру села Покревеник на југу Србије.

Да се добар глас далеко чује сведочи портал „Пиротске вести“ које је пренео вест о томе како су наше три суграђанке учиниле да једно село на Старој планини добије ново рухо. У наставку текста прочитајте како су и на који начин Бачкопаланчанке оставиле свој печат на југу Србије.


У мору вести о вандалима који готово на дневном нивоу у гради и околини уништавају јавну имовину, клупе и корпе на Кеју поред Нишаве, дрвореде и све што стигну, три даме које нису из Пирота, али обожавају наш крај, дале су ових дана пример како се треба односити према имовини свих нас.

Пиварски Ружица, Славица Јерковић и Весна Јанковић из Бачке Паланке, ових дана су, током свог боравка на Старој планини, на туристичком газдинству породице Костадиновић у селу Покревеник, самоиницијативно улепшале сеоску чесму у центру села, показавши како са мало труда, средина у којој живимо може да буде лепша и оплемењенија.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here