Богослав је са 25 доживео мождани удар, његови Обровчани одлучни да помогну

Богославу је изненада позлило и тренутно се налази у болници у вештачкој коми

Фото: Богослав Јеренић/Facebook

ОБРОВАЦ – Када кажу да несрећа никад не иде сама, сетимо се људи из наше околине које живот није мазио већ само ређао ударце. Ипак, њихова борба кроз исти тај живот, широк осмех и глава горе, инспиришу нас и одушевљавају. 


Нимало лагану животну причу има Богослав Јеренић (25) из Обровца који је отац четворогодишње девојчице, живи са мајком која ради сезонске послове на њиви, оцем који је болестан и није запослен и братом са којим заједно ради свашта – они певају, али обављају и многе физичке послове које знају и који се понуде.

Прошле недеље у петак пре подне, Богославу је позлило, осетио је болове у глави и повраћао је. Хитно је упућен у болницу у Нови Сад, где је оперисан. Доживео је мождани удар, а потом стављен у вештачку кому. Током јучерашњег дана лекари су покушали да га пробуде. У томе нису успели, због високог крвног притиска. Како су за БАП ВЕСТИ рекли његови пријатељи из Обровца, Богослав је још увек у коми.

Управо ти пријатељи у акцију су кренули истог дана када су чули лоше вести. С обзиром на неизвесно здравствено стање, као и какав опоравак очекује Богослава и колико ће све то да кошта, они прикупљају новац са жељом да помогну свом пријатељу и његовој породици. Није им тешко ни да иду од врата до врата. Овим путем, Обровчани који су увек били ту једни за друге, моле сваког ко жели да помогне да се јави и да свој допринос за боље сутра Богослава и његове породице.

На који начин можете помоћи Богославу, информишите се путем Инстаграм профила mediic.a Фејсбук профила Анђела Медић.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here