Дечија недеља у ОШ „Жарко Зрењанин“ у Обровцу

Почетак недеље обележили су предшколци који су осликавали плато испред школе

225
ФОТО: Недељне Новине

У ОШ „Жарко Зрењанин“ у Обровцу припремљено је низ едукативних и забавних активности поводом Дечје недеље. Почетак недеље обележили су предшколци који су осликавали плато испред школе.


Разговарало се о дечјим правима, вежбали смо заједно. Одржана је ликовна изложба „Поклањамо срце“ као и пријем првака у Дечји савез. Ученици су, заједно са наставницом ликовне културе направили пано са слоганом овогодишње Дечје недеље.

Гостовало је путујуће позориште „Вилин коњић“ из Новог Сада и извело представу „Мистерија несталих новчића“ за наше ученике. Организовали смо шарени крос, за ученике нижих разреда, спортске активности за ученике виших разреда, јесењи крос као и фудбалску утакмицу ученици против наставника.

У оквиру хуманитарног базара „Срце на дар -за Ленкино срећно детињство“, ученици и наставници узели су учешће у његовом организовању, а посетиоци базара су били наши суграђани.

Овогодишња Дечја недеља је одржана под слоганом „Шта детету треба да расте до неба“. Дечја недеља је ту за игру, машту, дружење. Не заборавимо – најлепше је бити дете.

ФОТО: Недељне Новине

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here