Исидора Вучковић отпутовала на лечење у Немачку

"Наша Исидора је отпутовала за Немачку! Она то не би успела без свих ВАС"!

Фото: Уступљена фотографија

БАЧКА ПАЛАНКА – Рано ујутру, у среду 16. августа, Исидора Вучковић, за коју су многи грађани прикупљали новац преко фондације Буди хуман, отпутовала је на лечење у Немачку. 


Како су рекли чланови њене породице, износ за лечење у Немачкој уплатила је држава, а сав новац који је прикупљен путем фондације, преко многобројних хуманитарних акција, биће искоришћен за њен дужи боравак у Немачкој – додатне операције, преглед очију и остале трошкове који нису били укључени у првобитну суму.

„Растанци су углавном тужни и пуни бола, али рано јутрос, један растанак је био пун љубави, среће и наде за бољим сутра. Наша Исидора је отпутовала за Немачку! Она то не би успела без свих ВАС! Хвала свим сјајним људима који су учествовали у борби прикупљања новца, фондацији Буди хуман, као и Републици Србији без које би ова сума новца била недостизна. Србија има велико срце! Дисали смо сви заједно за њу, дисаћемо и даље, а сада је она на корак ближе да уради то и сама“, наводи се на Инстаграм страници „disemo_za_isidoru“.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here