Испраћена последња група деце из Летње школе Црвеног крста

У Бачкој Паланци боравили су основци из Ирига и Шида

Фото: Црвени крст Бачка Паланка

БАЧКА ПАЛАНКА – Из одмаралишта Црвеног крста на Багремари испраћена је и последња група деце у оквиру овогодишње Летње школе Црвеног крста.


Захваљујући Покрајинској влади која је подржала захтев Црвеног крста Војводине и донела одлуку да финансира програм одмора и опоравка деце, у Летњој школи боравили су основци из Ирига и Шида. Дошли су у пратњи васпитачице Снежане Зечевић.

Захваљујући волонтеркама Црвеног крста Сремска Митровица, Јани Будошан и Наталији Мирчети и волонтеру Црвеног крста Бачка Паланка Милану Тутулугџији, деца су похађала едукативне радионице. Слободно време деца су проводила у шетњама кроз Бачку Паланку, посети Дунаву, ергели и музеју „Карађорђево“. Вечерњи сати били су резервисани за забавни програм у ком су основци посебно уживали. При одласку, деца су се захвалила за дивне тренутке и најлепше успомене на Црвени крст Бачка Паланка и наше одмаралиште Багремара.

„Посебно желимо да се захвалимо Музеју града Бачка Паланка и Војној установи Карађорђево што су нас угостили и на најлепши начин се представили нашим гостима. Видимо се поново следеће године“, кажу из Црвеног крста Бачка Паланка.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here