Породица Шобат пружа подршку Исидори Вучковић на слави у Бачкој Паланци

Стефан и Бојана Шобат и њихова ћерка Маша, која има четири године, продају кокице, крофнице и бакине колаче током целог дана.

Данас, 07.јула, током сеоске славе, породица Шобат из Бачке Паланке је одлучила да покаже своје хумано срце и организује продају домаћих колача како би прикупили средства за помоћ Исидори Вучковић. Њихов гест доброте и солидарности већ је привукао пажњу пролазника.


Стефан и Бојана Шобат су инспирисани идејом да својом иницијативом допринесу лечењу Исидоре, а њихова ћерка Маша, која има четири године, са великим одушевљењем продаје кокице, крофнице и бакине колаче током целог дана. Верују се да ће ови укусни слаткиши привући многе посетиоце сеоске славе, који ће радо оставити свој прилог за ову надасве важну сврху.

Позивамо све људе добре воље да се придруже породици Шобат и подрже њихову хуманитарну акцију. Ваша подршка је од изузетног значаја и сваки прилог ће директно помоћи у прикупљању неопходних средстава за лечење Исидоре Вучковић.

Налазе се у Доситејевој улици (Улаз у цркву из Доситејеве улице). Продаја ће трајати током целог дана, пружајући свима прилику да уживају у укусним посластицама и истовремено допринесу хуманитарном циљу.

„Понесите са собом осмех и добру вољу“, поручују из породице Шобат. Ваша подршка ће направити велику разлику и показати снагу заједништва у помагању онима којима је то најпотребније.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here