Вожња бициклима у природи

Основна школа "Вук Караџић"

Извор: Недељне новине

У суботу, 3.6. је одржана вожња бициклима у природи где су учествовали ученици и наставници ОШ „Вук Караџић“ Бачка Паланка.


Учествовало је више од педесет ученика. Све је прошло у најбољем реду, а деца су одушевљена овом активности. План активности је у потпуности реализован.

Скуп наставника и ученика код споменика на рекреационом центру био је у 8.30, након чега је организована вожња бентом до ергеле у Карађорђеву. Била су два заустављања због одмора и презентације ученика о значају шуме у приобаљу, као и функцији насипа у овој области.

„Око 10.00 часова стигли смо на циљ. Залужени одмор и доручак у Карађорђеву, где смо обишли ергелу и музеј. Након тога организовани су дружење и слободне активности. Повратак истом рутом до Бачке Паланке био је у 11.30 часова, а у Бачку Паланку смо дошли око 12.30. Захваљујемо се на помоћи у реализацији родитељима, као и школском мајстору Срети и раднику обезбеђења наше школе Радовану“, кажу из ОШ „Вук Караџић“.

Активност реализовали, наставник технике и технологије Шиник Зоран, наставник физичког васпитања Бељански Милан, наставник историје Душан Адамов. Акцији се придружила и наставница географије Медаревић Марија.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here