Још један Еразмус + пројекат

ССШ "Др Радивој Увалић"

Извор: SSŠ "Dr Radivoj Uvalić"/Facebook

У периоду од 14. до 20. маја представници ССШ „Др Радивој Увалић“ из Бачке Паланке су учествовали на међународном курсу „How to prevent bullying and cyber bullying in schools and promote social emotional learning“ у Палерму у Италији.


У оквиру Еразмус+ пројекта професори Санела Марковић, Владимир Тркуља, Драгана Буквић и директор школе Томислав Ђуретић су имали прилику да похађају радионице са циљем упознавања феномена понављајућег агресивног понашања, његовим карактеристикама и узроцима као и са превенцијом.

Поред тима бачкопаланачке школе, на курсу су учествовале и колеге из Шпаније и Грчке што је омогућило размену искустава из школске праксе и живота и обогатило знања стечена на курсу. Наравно, туристички обиласци знаменитости и културног богатства Палерма и околине су употпунили боравак у Италији. Учесници курса уживали су у лепотама Сицилије све време боравка.

ССШ „Др Радивој Увалић“ већ пети пут учествује у Еразмус+ пројектима мобилности, те се надамо да ће се тај тренд и даље наставити и да ће још већи број наставника и ученика добити прилику за овакву врсту стручног усавршавања и незаборавног искуства.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here