Давид Шегрт првак Србије

На првенству Србије у бенч пресу у Београду

Фото: Facebook/David Šegrt

У суботу, 3. јуна, у Београду, одржано је првенство Србије у бенч пресу где су запажен успех постигли дизачи тегова ПЛК „Мајевица“.


Најпре ћемо кренути од припадница лепшег пола. Наталија Вулетић је у категорији до 52 килограма освојила друго место, Анастасија Чукељ је била трећа у категорији до 63 килограма, а Драгана Дукић је у категорији до 84 килограма са подигнутих 60 кг постала првакиња Србије.

Код мушкараца је Лука Новаковић у конкуренцији субјуниора у категорији до 59  килограма био други, Страхиња Вујадиновић је у истој конкуренцији у нешто јачој категорији до 66 килограма био трећи, док је Урош Радош у категорији до 93 килограма са подигнутигх 80 кг био четврти.

У сениорској мушкој конкуренцији је Бранко Малбаша у категорији до 83 килограма са подигнутих 130 кг био трећи, Давид Шегрт је у категорији до 93 килограма са подигнутих 180 кг постао првак Србије, као и јуниор Жарко Попов у категорији до 93 килограма са подигнутих 160 кг. Огњен Карановић је у сениорској категорији до 105 килограма са подигнутих 180 кг освојио сребрну медаљу, а Никола Илић је у сениорској категорији преко 120 килограма са подигнутих 180 кг заузео шесто место.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here