Емисија „Нови почетак“ – Милош Влашкалић из Бачке Паланке (ВИДЕО)

Тим ове емисије хуманитарног карактера пронашао је кућу за Милоша у Визићу и помогао да се осамостали

4098

У четвртој епизоди другог циклуса националног хуманитарног пројекта и ТВ серијала „Нови почетак“, који се емитује на РТС-а, Милошу Влашкалићу из Бачке Паланке, тим емисије је помогао да се осамостали, стекне боље услове за живот породице али и да на прави начин збрине бројне животиње које узгаја…


Милош живи са сестром и болесном мајком, у трошној кући од 50 квадрата. Као ветеринарски техничар, велики је љубитељ животиња. Спасио је неколико коња из кланице, а узгаја и живину, као и посебну сорту вијетнамских свиња. Жеља му је да се осамостали јер планира да се ускоро ожени, а очекују и принову.

Такође, Милош већ годинама машта о начинима на које би животињама које узгаја – обезбедио боље услове од оних које сада имају, у позадини куће у градској средини…

Овом вредном младићу водитељка Марија Вељковић изашла је у сусрет и пронашла три куће у Срему, а Милош је изабрао најбољу за све његове потребе. Новац за кућу бесповратно му је донирало Министарство за бригу о селу Владе Републике Србије.

Како би све Милошеве животиње могле да преживе зиму, екипа емисије „Нови почетак“ је обезбедила и неколико тона хране, чиме ће све животиње бити обезбеђене за наредних годину дана.

Млади Паланчанин узгаја и змије па је водитељка Марија добила и прилику да превазиђе свој страх од ових животиња…

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here