Vikend motora i rock´n´roll-a

1898

PIVNICE: Ovog vikenda u Pivnicama uživali su mnogi ljubitelji motora i dobrog rock´n´roll zvuka. U organizaciji MK Mugger Riders održan je 11. moto susret koji je po rečima organizatora bio najposećeniji do sada. Na ovom moto susretu učestvovao je najveći broj moto klubova iz zemlje i inostranstva, a samim tim ove godine bilo je i najviše motora na skupu.

O organizaciji ovogodišnjeg moto sustreta i svojim utiscima predsednik MK Mugger Riders, Ondrej Pudelka je rekao:

„Nakon deset godina organizacije moto sustreta, ovogodišnji susret bilo je malo lakše organizovati , zbog iskustva koje imamo iz predhodnih godina, zbog mnogih poznanastava koje smo do sada stekli, kao i zbog ljudi koji nam pomažu. Moji utisci su veoma pozitivni u svakom smislu. Došli su nam prijatelji iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Slovačke, Austrije, kao i iz svih klubova iz okolnih mesta. Veoma mi je drago što su došli gosti iz svih moto klubova čije moto susrete mi takođe posećujemo. Na ovaj način su nam ukazali čast i pružili podršku, tako da je ovo za mene bilo druženje u pravom smislu reči.“

Obe večeri prisutni su se zabavljali uz kvalitetnu rock muziku na opšte zadovoljstvo, jer su i bendovi koji su prvi put nastupili u Pivnicama pohvalili odziv i organizaciju. U sobotu u ponoć, kao i nekoliko predhodnih godina, organizatori su priredili veliki vatromet kojim su svi bili oduševljeni.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here