Дневне журке на језеру Провала – House и Funky house ритам и коктели на плажи

Будите део незаборавног догађаја - дневним журкама на плажи језера Провала - искуству које ће вас оставити без даха!

Узбуђење је у ваздуху јер плажа језера Провала у Ваској постаје место сјајних дневних журки викендима! Ресторан Bački dvor i House of Drinks удружују снаге како би вам пружили незаборавно искуство које ће задовољити вашу жеђ за неуморним плесом и непрестаним освежењем.


Журка на плажи која траје читав дан, уз live DJ сет који ће вас држати у покрету и подизати ваше узбуђење до усијања. Овде ћете осетити ритам Deep house и funky house звукова.

Као додатак музичком узбуђењу, ту је и неодољива промоција коктела, точених пива који ће вам пружити освежавајући тренутак с пријатељима. Препустите се уживању у савршено припремљеним коктелима, док ладно точено пиво тече  и кратка пића вас охрабрују да дигнете атмосферу на виши ниво.

Добродошли на најбољу плажну забаву коју сте икада доживели!

Купање у језеру, освежавајуће пиће и пријатељи који деле вашу страст према врхунској музици – све то чека вас на дневним журкама на плажи језера Провала. Обуците купаћи и припремите се за врелину коју доноси незаборавна атмосфера и музика која покреће ваше срце.

Позовите пријатеље, дођите на плажу језера Провала и уживајте у најбољем што летњи провод може да пружи. Ово је ваша прилика да се препустите страственом плесу, да пробудите авантуристички дух и да се потпуно препустите чарима ове изванредне плажне журке.

Будите део приче. Будите део незаборавног догађаја – дневним журкама на плажи језера Провала – искуству које ће вас оставити без даха!

Радно време:

Петак: 15:00 – 20:00 часова

Субота-Недеља : 12:00 – 20:00 часова

Локација: Језеро Провала, Вајска, Бач

Контакт телефон: 064 8850 434

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here