Радник „Хипола“ из Оџака подлегао повредама

Два радника фабрике у Оџацима повређена су у експлозији резервоара са полипропиленом и хептаном

Извор: РТВ

ОЏАЦИ – Радник „Хипола“ И.С. из Оџака подлегао је повредама задобијеним у пожару у фабрици у Оџацима који се догодио у понедељак увече, сазнаје Радио-телевизија Војводине од колега и пријатеља погинулог радника.


Због задобијених рана И.С. је пребачен у КЦВ и његово стање је било тешко.

Колеге и пријатељи се на друштвеним мрежама од И.С. са изузетним жаљењем опраштају од вредног колеге и доброг пријатеља.

Напомињу да је И.С. радио у овој фабрици 27 година и да је иза себе оставио супругу и сина.

Два радника фабрике у Оџацима повређена су у експлозији резервоара са полипропиленом и хептаном која се догодила у понедељак (24.10.), од којих је један због тежине повреда смешетен у КЦ Војводине у Новом Саду, а други се налази у сомборској Општој болници „Др Радивој Симоновић“ и његово стање је стабилно, сазнаје РТВ.

Према информацијама из Ургентног центара КЦВ, синоћ је довезен И.С. (47) колима хитне помоћи из Оџака са тешким телесним повредама након експлозије, а водеће повреде биле су опекотине тела.

Након спроведених реанимационих поступака, адекватне дијагностике и оперативног лечења, пацијент је смештен на Клинику за анестезију и интензивну терапију и терапију бола.

Пожар је букнуо око 20.30 часова и током ноћи је локализован, а у гашењу су учествовале и ватрогасне екипе фабрике „Хипол“.

Надлежни МУП-а су у току данашњег дана обављали увиђај на подручју локације коју је захватио пожар, будући да синоћне околности то нису у потпуности дозвозљавале.

Такође, на локалитету фабрике није дозвољен приступ медијима, нити снимање или фотографисање.

Истрага ће утврдити како је дошло до пожара и шта је био главни узрок, а компанија „Хипол“ ће се огласити саопштењем за јавност.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here