Теже повређен радник у експлозији фабрике Хипол у Оџацима

Болесник је тешког општег стања, саопштава ПР служба КЦВ

ФОТО: Мој Нови Сад

ОЏАЦИ – Два радника фабрике „Хипол“ у Оџацима повређена су у синоћној експлозији резервоара са полипропиленом и хептаном, од којих је један због тежине повреда смештен у КЦ Војводине у Новом Саду, а други се налази у сомборској Општој болници “Др Радивој Симоновић” и његово стање је стабилно, сазнаје РТВ.


Према информацијама из Ургентног центара УКЦВ синоћ је довезен И (Ф) С (1975. годиште) колима хитне помоћи из Оџака са тешким телесним повредама након експлозије, водећа повреда је опекотине тела.
Након спроведених реанимационих поступака, адекватне дијагностике и оперативног лечења пацијент је смештен на Клинику за анестезију и интензивну терапију и терапију бола. Болесник је тешког општег стања, саопштава ПР служба КЦВ.
Пожар је букнуо око 20.30 часова и ноћас је локализован, а у гашењу су учествовале и ватрогасне екипе фабрике “Хипол”. Надлежни МУП-а су у току данашњег дана обављали увиђај на подручју локације коју је захватио пожар, будући да синоћне околности то нису у потпуности дозвозљавале. Истрага ће утврдити како је дошло до пожара и шта је био главни узрок, а како је екипа РТВ –а сазнала на лицу места компанија “Хипол” ће се огласити саопштењем за јавност. Такође, на локалитету фабрике није дозвољен приступ медијима, нити тв снимање или фотографисање.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here